Nieuws

Nieuws

Voetballen bij sv Budel? Meld je tijdig aan!

17 mei 19:30  Wil jij gaan voetballen in een van de (jeugd)teams van sv Budel? Zorg dan dat je jezelf uiterlijk 25 mei 2022 aanmeldt via de website van sv Budel. Wordt je later aangemeld, dan is er een kans dat je niet ingedeeld kan worden in een van de vele teams van sv Budel. Aanmelden kan via de website onder het kopje ‘lid worden’. Wil jij niet meer voetballen in het nieuwe seizoen, maar heb je jezelf nog niet afgemeld? Dit kan ook via de website van sv Budel.meer »

97x gelezen

Vrijwiligersfeest sv Budel op 28 mei 2022!

8 mei 21:00  Op zaterdag 28 mei 2022 is er vanaf 21.00 uur een vrijwilligersavond in de kantine van sv Budel. Dit is een gratis feestavond met gezellige muziek en een hapje en een drankje. Vrijwilligers, (jeugd)leiders/trainers, bestuur, club van 100, jeugd- en hoofdbestuur zijn hiervoor uitgenodigd. Voorafgaand aan deze feestavond om 19.30 uur worden de jubilarissen van 2020 en 2021 gehuldigd. Aanmelden kan door je in de kantine aan te melden aan de bar bij Gertie of Toon of door een mail naar Ine Kooken via inekooken@svbudel.nl. Dit kan tot maandag 23 mei 2022. We hopen jullie allemaal te zien op deze gezellige avond.

296x gelezen

UPDATE: Meer info over het E&F Jeugdkamp!

29 april 15:00  Begin deze maand werd het E&F Jeugdkamp 2022 aangekondigd. Inmiddels zijn er voor dit jeugdkamp op 4 en 5 juni 2022 al ruim 60 aanmeldingen binnen gekomen en is het organisatiecomité druk bezig met de voorbereidingen. We realiseren ons dat we ons vorige bericht wellicht iets teveel op de 'automatische piloot' verstuurd hebben. Het jeugdkamp was jarenlang een begrip binnen de voetbalclub, maar natuurlijk zijn er ook nieuwe leden die er nog nooit van gehoord hebben. Daarom een korte update met antwoorden op enkele vragen die we afgelopen weken gekregen hebben. Verder delen we ook alvast het programma én de inschrijftermijn is een weekje verlengd. Aanmelden kan nog tot zondag 8 mei 2022!meer »

397x gelezen

Seizoensafsluiting op zondag 22 mei 2022

28 april 16:30  Na twee jaar zonder, mogen we eindelijk weer op gepaste wijze het seizoen afsluiten in de kantine van sv Budel. Alle seniorenteams ontvangen een heerlijk ontbijt om vol energie aan hun (laatste) competitiewedstrijd te starten. Na afloop van de wedstrijden start om 12.00 uur een gezellig feest in de kantine met een DJ. We hopen er weer als vanouds een gezellige seizoensafsluiting van te maken met elkaar!

241x gelezen

Sportpark gesloten op Koningsdag

26 april 8:00  Het sportpark van sv Budel is gedurende de meivakantie geopend om te trainen. Op woensdag 27 april 2022 is het sportpark één avond gesloten in verband met Koningsdag. Daarnaast worden de teams gevraagd om op woensdag 4 mei in verband met dodenherdenking om 20.00 uur twee minuten stilte in acht te nemen. Er kan deze avond wel gewoon getraind worden.

55x gelezen

Advertorial: Mega football sale bij Play Football in Leende!

25 april 8:00  Het is Mega Football Sale bij onze kledingsponsor Play Football in Leende! Scoor nu tot 50% korting op de complete collectie voetbalschoenen, voetbalkleding en fanwear. De sale is zowel in de winkel als in de webshop. Bestel je online (www.playfootball.shop) dan profiteer je van gratis verzending in de regio. Maar je kan natuurlijk ook naar de winkel in Leende gaan om te passen en te testen.meer »

103x gelezen

Meld je aan voor het E&F Jeugdkamp 2022!

8 april 18:30  Op zaterdag 4 en zondag 5 juni 2022 (Pinksteren) wordt voor de 27e keer het E&F jeugdkamp georganiseerd. Het E&F Jeugdkamp is voor alle jeugdspelers- en speelsters van sv Budel van de O11 en jonger. Ook dit jaar zal het kamp plaatsvinden op de velden van sv Budel. De tenten worden geplaatst op veld 2, terwijl de andere activiteiten plaatsvinden op de andere wedstrijdvelden. De kinderen slapen opnieuw in drie tenten: een tent met jongens uit de O11 en O10, een tent met jongens uit de O9, O8 en de mini's en een meidentent. Totaan de meivakantie heeft iedereen de tijd om zich op te geven voor dit spectaculaire jeugdkamp voor de jongste leden van sv Budel.meer »


Training afgelast, kantine geopend!

7 april 17:15  De afgelopen dagen werden de velden al slechter en slechter, maar na de regenval van vandaag zijn de trainingen vanavond alsnog afgelast. De kantine is wel geopend, waardoor de Europese wedstrijd van PSV gewoon gekeken kan worden.

139x gelezen

Het maaiseizoen start weer!

31 maart 21:45  Het maaiseizoen start binnenkort weer. Het is daarom erg belangrijk dat alle verplaatsbare doelen (en andere materialen) na elke trainingsavond van de velden verwijderd worden. Ook op de zaterdag moeten de kleine doelen (O8 t/m O12/MO13) van de velden af als de wedstrijden zijn gespeeld. meer »

162x gelezen

Jeugdleidersvergadering op dinsdag 5 april 2022

30 maart 21:30  Op dinsdagavond 5 april 2022 wordt er eindelijk weer een fysieke jeugdleidersvergadering georganiseerd. Bij deze bijeenkomst worden de leiders en trainers van de jeugdteams van onze vereniging bijgepraat door de jeugdcommissie. Helaas heeft deze vergadering door corona een tijdje niet door kunnen gaan. We hopen zoveel mogelijk leiders en trainers te ontmoeten op dinsdag 5 april 2022 vanaf 20.00 uur in de kantine van sv Budel. De agenda volgt zo snel mogelijk.

170x gelezen

Jeugdspeler Sem Janssen schiet sv Budel naar verdiende 1-0 overwinning!

29 maart 19:00  Budel heeft een zwaarbevochten, maar verdiende 1-0 overwinning geboekt tegen het sterke DBS.meer »


Ga jij naar FC Eindhoven - De Graafschap?

16 maart 20:15  Op 25 maart om 21.00 uur speelt FC Eindhoven in het Jan Louwers Stadion de thuiswedstrijd tegen De Graafschap. Alle jeugdleden (t/m 18 jaar) worden door FC Eindhoven uitgenodigd om de wedstrijd gratis bij te wonen. FC Eindhoven -de huidige nummer 4 van de Keuken Kampioen Divisie- is zich bewust van het tijdstip, maar wil toch graag onze leden de mogelijkheid bieden om een mooie wedstrijd te bezoeken in competitieverband.meer »

158x gelezen

In Memoriam: Ad van Weert

4 maart 13:45  Op vrijdagochtend 4 maart bereikte ons het trieste bericht dat Ad van Weert op 79-jarige leeftijd is overleden. Hoewel we wisten dat het de laatste tijd snel achteruit ging met zijn gezondheid, komt dit bericht voor de meesten toch nog als een verrassing. Tijdens de nieuwjaarsreceptie in 2020 nam Ad nog trots (zie foto) zijn onderscheiding voor zijn 40-jarig lidmaatschap in ontvangst, nu moeten we helaas afscheid nemen van een clubicoon. We willen Bep, zijn kinderen en kleinkinderen bedanken voor de steun die ze aan Ad hebben gegeven, waardoor hij vele uren aan onze voetbalclub heeft mogen besteden. We wensen hen veel sterkte met dit verlies.meer »

956x gelezen

Sportpark gesloten tijdens Carnaval

28 februari 10:45  Na twee jaar mogen we eindelijk weer Carnaval vieren. Om iedereen de ruimte te geven om tijdens deze dagen te feesten, is het sportpark gesloten op maandag- en dinsdagavond. Vanaf woensdag 02 maart 2022 mag er weer getraind worden. We wensen iedereen een fijne Carnaval.

108x gelezen

Ivo Stevens nieuwe prins van C.V. de Toeters!

24 februari 9:15  Afgelopen zondag werden Ivo en Rian Stevens gepresenteerd als het nieuwe prinsenpaar van C.V. de Toeters in Budel-Schoot. Naast hoofdsponsor van onze club, is Ivo ook speler van sv Budel 35+1. Adjudant Teun Korten is zijn teamgenoot bij het veteranenteam van sv Budel. Ook bij het jeugdprinsenpaar is sv Budel goed vertegenwoordigd. Jeugdprins Stan Stevens speelt bij sv Budel JO12-2 en jeugdadjudant Nikki Korten speelt bij sv Budel MO13-1. We wensen ze namens sv Budel een hele fijne Carnaval toe in Budel-Schoot!meer »

223x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!