Nieuws

Nieuws

Stem op sv Budel bij Rabobank Clubsupport

3 oktober 19:45  Leden van de Rabobank mogen van 04 oktober tot 25 oktober 2021 stemmen op hun favoriete club bij de Rabobank ClubSupport. Het zijn enkel de leden van de Rabobank en niet de klanten van de Rabobank die mogen stemmen. Stemmen kan via de app van of op de website van de Rabobank, via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. We hebben een Whatsapp-bericht voorbereid dat doorgestuurd kan worden naar al je contacten, want hoe meer mensen stemmen op onze club, hoe hoger de sponsorbijdrage van de Rabobank. We hopen op jullie steun! meer »

121x gelezen

Trainingen donderdag 21 oktober 2021 afgelast

21 oktober 12:15  De trainingen van donderdag 21 oktober 2021 worden helaas afgelast. Het weer van afgelopen nacht en de voorspellingen van vandaag hebben ervoor gezorgd dat we het sportpark gesloten houden. We hopen in ieder geval dit weekend gewoon te kunnen voetballen!

105x gelezen

Gezocht: scheidsrechters voor sv Budel

19 oktober 20:30  In Nederland zijn er meer 28.000 scheidsrechters actief bij de amateurverengingen en in het betaald voetbal. Dat klinkt veel, maar helaas loopt dat aantal -door een zwaar coronajaar- snel terug. En dat is jammer omdat het ten koste gaat van het spelplezier van meer dan 1 miljoen voetballers. De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal. De scheidsrechter helpt mee aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Wil jij eraan bijdragen dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan en dat beide teams met een glimlach het veld af stappen? Meld je dan aan als scheidsrechter bij sv Budel.meer »

148x gelezen

sv Budel seizoensopening op 31 oktober

19 oktober 8:15  We hebben er ruim twee jaar op moeten wachten. Maar op zondagmiddag 31 oktober is het zo ver: een feestje in de kantine voor iedereen die de club een warm hart toedraagt. Doordat twee jaar achter elkaar de seizoensafsluiting niet is doorgegaan wil de club deze dag grandioos uitpakken met een seizoensopening. Deze seizoensopening wordt mede mogelijk gemaakt door Café de Capucijner, fijn dat ze onze kantine een gezellige zondag gunnen! Dit betekent dat ‘DJ Ganzz’ en ‘Vossa’ vanaf 13.00 uur voor muziek zullen zorgen en als klapper komt na de wedstrijd van sv Budel 1 ‘zanger Rens’ optreden. We hopen op flink wat gezelligheid in onze kantine. Houd wel rekening met de geldende corona-maatregelen in en om de kantine. Namens de club: tot dan!meer »

87x gelezen

Presentatie nieuw scorebord sv Budel

18 oktober 18:45  sv Budel heeft de beschikking over een nieuw digitaal scorebord. Het oude was hoognodig aan vervanging toe na vele jaren van gebruik. De Budelse voetbalvereniging was overigens destijds in de regio één van de eerste voetbalclubs die over een elektronisch scorebord kon beschikken dankzij sponsoring door Bakkerij Feijen. Aan alles komt echter een eind. Afgelopen zaterdag werd het moderne -in techniek en mogelijkheden- nieuwe scorebord gepresenteerd voor de sponsoren Prowise Digiborden, Lacom Machinefabriek en de Supportersclub van de Bulanders.meer »

102x gelezen

sv Budel vergeet te winnen van Dommelen

12 oktober 20:15  sv Budel heeft afgelopen zondag verzuimd om de eerste overwinning van het seizoen te pakken. Na een vrije zondag, doordat Bladella het hoofdveld onbespeelbaar had verklaard, stond er opnieuw een thuiswedstrijd op het programma. Dommelen moest de eerste tegenstander in de 3e klasse D worden die op een nederlaag getrakteerd zou worden. sv Budel begon enthousiast aan de wedstrijd en kwam halverwege de eerste helft op voorsprong. Thijs van Geldrop was er als de kippen bij om een afgeslagen voorzet droog buiten het bereik van de Dommelse doelman te schieten. Vlak voor rust kwam Dommelen op gelijke hoogte. Na rust was sv Budel de bovenliggende partij en kreeg na ruim een uur spelen zelfs een strafschop om opnieuw op voorsprong te komen. Helaas wist Stan van Leeuwen deze niet te verzilveren, waardoor de gelijke stand bleef staan. Vier wissels moesten voor nieuwe krachten zorgen, maar in het restant van de wedstrijd werd er door beide ploegen niet meer gescoord, waardoor zowel sv Budel als Dommelen het eerste punt van het seizoen mochten bijschrijven.meer »


Voetbalpassie van AH levert sv Budel 1.142 euro op!

12 oktober 14:30  De afgelopen weken konden klanten van de Albert Heijn sparen voor onze voetbalclub in het kader van de actie 'Voetbalpassie'. Klanten die in de app hadden gekozen om te sparen voor sv Budel, hebben samen een prachtig bedrag bij elkaar gespaard. Penningmeester Bart Hovens heeft inmiddels bij de Albert Heijn in Budel de cheque in ontvangst mogen nemen met een prachtig bedrag van 1.142 euro. Namens sv Budel willen we iedereen bedanken die gespaard heeft voor onze club. Volgens de app van de Albert Heijn volgt er na de winterstop opnieuw een spaarperiode en hopelijk spaart dan iedereen opnieuw mee voor sv Budel.meer »

108x gelezen

Oproep: Ruim je rommel op!

11 oktober 8:30  Onze vrijwilligers op donderdagmiddag zijn wekelijks druk bezig met het in orde maken van ons sportpark. Zo wordt er gezorgd voor het groot onderhoud van het sportpark, maar zorgen ze ook voor het schoonhouden van het sportpark. Afgelopen weken zijn deze vrijwilligers uren bezig geweest met het schoonmaken van onze tribune. Kennelijk is het te zwaar om de snoeppapiertjes, bekertjes en lege flesjes zelf in de prullenbak te gooien. We zijn blij dat ons sportpark weer open is, maar we vragen iedereen wel om zelf de rommel op te ruimen in een van de vele prullenbakken op ons sportpark.meer »

153x gelezen

sv Budel verliest openingsduel tegen PSV

29 september 16:30  sv Budel heeft de eerste competitiewedstrijd van het seizoen verloren van PSV. De amateurtak van de Eindhovense voetbalclub won met 0-1 door een treffer vlak na rust. sv Budel begon goed aan de wedstrijd, maar wist geen grote kansen te creëren. Vlak na rust kwam PSV op voorsprong door een treffer van Mike Hovestadt. sv Budel probeerde in het restant van de wedstrijd wat meer af te dwingen dan voor rust en had uiteindelijk ook een punt verdiend deze middag. Helaas krijg je niet altijd wat je verdiend, want ondanks de goede kansen aan het eind van de wedstrijd werd er niet meer gescoord.meer »


sv Budel start competitie tegen PSV

25 september 18:45  sv Budel wist in de afgelopen drie weken zeven punten te behalen in het bekertoernooi en is door naar de volgende ronde. Tegen de buren van Rood Wit’67/Plus en FC Cranendonck werd er gewonnen en op bezoek bij SSE in Someren-Eind werd er met 1-1 gelijkgespeeld. Aanstaande zondag start sv Budel aan het nieuwe voetbalseizoen in de 3e klasse D. Het wordt gelijk een spannende pot tegen PSV. De Eindhovenaren eindigen steevast bovenin de 3e klasse dus het team van Walter van Ommeren zal alle steun nodig hebben om een goed resultaat neer te zetten. Ze zullen dit vanaf zondag doen in de nieuwe tenues van sv Budel. De wedstrijd start om 14.30 uur en in de kantine zijn de corona-maatregelen van de Rijksoverheid van toepassing.

313x gelezen

Activeer Voetbalpassie bij Albert Heijn!

24 september 7:30  Vanaf maandag 13 september t/m 03 oktober kun je bij Albert Heijn eenvoudig Voetbalpassiepunten sparen via de AH-app. Je spaart punten bij elke besteding van € 1,- aan meer dan 1.500 deelnemende huismerk- en A-merkproducten. Van verse broodjes, al het verse fruit, beleg en koffie tot wasmiddel, frisdrank en chips. Bij iedere volle spaarkaart van 10 punten gaat er 1 euro naar onze clubkas. Op dit moment is er al € 177,- voor onze club gespaard!meer »

108x gelezen

Heel sv Budel gaat weer op de foto!

22 september 20:30  Zoals ieder jaar gaan de teams van sv Budel op de foto aan het begin van het seizoen. We starten hiermee aanstaande zaterdag en de laatste teams gaan op 10 oktober op de foto. Alle teams worden in wedstrijdtenue op het hoofdveld verwacht en er wordt zoals ieder jaar een teamfoto gemaakt, gevolgd door individuele foto's van de spelers en trainers.meer »

552x gelezen

Algemene Ledenvergadering op donderdag 14 oktober 2021

21 september 18:30  Namens het bestuur van sv Budel nodigt voorzitter Rob Bergmans alle leden van onze vereniging uit voor het bijwonen van de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) welke gehouden wordt op donderdag 14 oktober 2021. De ALV zal door de voorzitter geopend worden om 21.45 uur en het bestuur zal erop toezien dat de vergadering uiterlijk om 23.00 uur zal worden gesloten. In verband met de ALV zullen alle teams op deze datum om 21.15 uur stoppen met trainen. Tijdens de ALV zullen we natuurlijk rekening houden met de dan geldende corona-maatregelen. meer »

182x gelezen

Verkoopkraam van PlayFootball op ons sportpark!

17 september 15:00  Tijdens het stilgelegde seizoen 2020-2021 is er door de sponsorcommissie in samenspraak met PlayFootball en Hummel gestart met het ontwikkelen van een eigen kledinglijn. Deze kledinglijn is inmiddels afgerond. De shirts, trainingspakken en trainingstruien zijn nieuw, de overige zaken zijn niet of nauwelijks veranderd. De gehele kledinglijn is inmiddels binnen gekomen en te koop bij PlayFootball. Nu het seizoen gestart is, komt PlayFootball met een verkoopkraam naar ons sportpark voor de verkoop van alles wat met voetbal en sv Budel te maken heeft. Deze verkoopkraam staat er op 18 en 25 september 2021 van 09.30 uur tot 16.00 uur. Wil jij iets van de nieuwe kledinglijn kopen? Kom dan wel even passen, want de nieuwe sv Budel-kleding valt wat kleiner dan de voorgaande modellen van Hummel.meer »

205x gelezen

sv Budel gaat de contributie innen!

15 september 21:30  De ledenadministratie van sv Budel wil via deze weg laten weten dat rond 30 september 2021 de contributie geïncasseerd wordt bij de leden. Per mail zal de factuur van de contributie op 20 september 2021 worden verzonden. Mochten er naar aanleiding van deze incassering vragen zijn dan kunt u uw mail richten aan Bart Hovens, penningmeester sv Budel, via leden@svbudel.nl. We willen iedereen ook verzoeken om (adres)wijzigingen via dit mailadres door te geven, zodat wij onze administratie naar de toekomst toe op orde kunnen houden. U kunt de ledenadministratie ook mailen om uw mailadres toe te voegen in ons systeem.meer »

155x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!