Nieuws

Nieuws

sv Budel start seizoen 2021/2022 met 44 teams!

1 juli 21:00  Op 01 juli 2021 start formeel het nieuwe voetbalseizoen en sv Budel heeft 44 ingeschreven voor het seizoen 2021/2022. In het nieuwe seizoen hopen we weer als vanouds te kunnen voetballen op ons sportpark. Een normaal seizoen met (soms iets te) fanatieke ouders langs het veld en zonder beperkende maatregelen in onze gezellige kantine. De technische commissie is afgelopen periode bezig geweest met het indelen van de teams en inmiddels zijn de voorlopige teamindelingen van alle teams beschikbaar. Let op, het zijn zoals elk jaar voorlopige indelingen, want bij veel aan- of afmeldingen in de zomerperiode kan het zijn dat er geschoven moet worden om tot de definitieve teams te komen.meer »

1833x gelezen

Inleveren materialen op zaterdag 24 juli 2021

19 juli 18:15  Het seizoen is voorbij en alle vrijwilligers hebben de door sv Budel beschikbaar gestelde materialen nog thuis staan. Aanstaande zaterdag kunnen deze spullen ingeleverd worden bij de kleedkamers van sv Budel. Graag alle tenues, trainingspakken en andere materialen die eigendom zijn van de club afgeven op de juiste tijdstippen. Alle teams van O12 t/m Mini's worden gevraagd om van 13.00 - 13.45 uur de spullen in te leveren. Alle teams van O19 t/m O13 mogen de spullen van 13.45 - 14.30 uur inleveren. Mocht je niet kunnen (op het genoemde tijdstip), laat het dan even weten door een mail te sturen aan info@svbudel.nl.

31x gelezen

Laatste informatie over de E&F Jeugddag 2021

30 juni 20:45  Aanstaande zondag is het alternatief voor het sv Budel E&F Jeugdkamp: de E&F Jeugddag 2021. Voor alle spelers en speelsters van de O11 t/m Mini's hebben we een leuke dag georganiseerd. Via deze weg willen we iedereen voorzien van de laatste informatie. De teamindelingen volgen vrijdag of zaterdag, maar we willen in ieder geval het programma delen, aangeven welke ouders ingedeeld zijn om te helpen bij het voetbaltoernooi en de zeskamp en wat de spelers en speelsters mee moeten nemen om er een geweldige dag van te maken!meer »

953x gelezen

Sportpark gesloten vanwege Nederlands Elftal

20 juni 16:30  Vanwege de voetbalwedstrijd Nederland - Noord-Macedonië maandagavond om 18.00 uur is er besloten om het sportpark deze avond gesloten te houden. Dinsdagavond is het sportpark weer geopend!

271x gelezen

Schrijf je in voor de E&F Jeugddag 2021!

18 juni 17:00  Aan het eind van het seizoen wordt voor de jongste spelers en speelsters van sv Budel het E&F Jeugdkamp georganiseerd. Vanwege corona is dit kamp in 2020 niet georganiseerd en de maatregelen zijn nog niet dusdanig versoepeld dat het dit jaar wel op een normale manier door kan gaan.Toch heeft het organisatiecomité besloten om een E&F Jeugddag te organiseren. We kunnen niet op het sportpark blijven slapen in onze grote tenten, maar proberen toch een leuke dag te organiseren. Zo wordt het seizoen op een leuke manier afgesloten voor de jongste voetballers van sv Budel en houden we toch het gevoel van het E&F Jeugdkamp levend. De E&F Jeugddag is op zondag 04 juli 2021 van 09.00 tot 18.00 uur en deelname is dit jaar gratis! Aanmelden kan via het inschrijfformulier tot en met 27 juni 2021.meer »


Geslaagde meidenvoetbaldag bij sv Budel

14 juni 12:30  Op woensdag 09 juni 2021 werd er weer een meidenvoetbaldag georganiseerd bij sv Budel. Het werd een gezellige middag, waarbij meiden van de basisschool kennis konden maken met het voetballen bij sv Budel. De meidenvoetbaldag heeft ook dit jaar weer geleid tot nieuwe aanmeldingen. Als het aantal voetbalsters ook in het seizoen 2021/2022 blijft stijgen, dan gaan we hard op weg naar 150 voetballende vrouwen en meiden binnen onze vereniging!meer »

415x gelezen

Gezocht: Eigenaar van deze fiets!

14 juni 8:30  Sinds enige tijd zit deze fiets aan het hekwerk bij de ingang van ons sportpark vast. Wellicht heeft de eigenaar de fiets hier zelf neergezet, maar dat weten we natuurlijk niet zeker. We willen de eigenaar van de fiets vragen om deze op te halen, anders zal sv Budel de fiets aan het eind van deze week verwijderen. Ben jij of ken jij de eigenaar van de fiets? Laat hem of haar dit berichtje dan zien!meer »

241x gelezen

Afscheid Ger Feijen op hoofdveld sv Budel

10 juni 21:15  Aanstaande zaterdag vindt de uitvaart van Ger Feijen plaats, maar de vanwege alle maatregelen is het een besloten bijeenkomst. Om toch alle leden, supporters en vrijwilligers de kans te geven om afscheid te nemen van Ger, kan je hem een laatste groet brengen rondom het hoofdveld van sv Budel. Belangstellenden kunnen tussen 10.45 uur en 10.50 uur verzamelen rondom het hoofdveld om Ger een laatste groet te brengen en Ger zal een laatste ronde over het hoofdveld maken, voordat de familie in het begin van de middag echt afscheid van hem moet nemen. We verzoeken iedereen om bij dit afscheid van Ger rekening te houden met de geldende corona-maatregelen.

812x gelezen

In Memoriam: Ger Feijen

6 juni 9:45  Op zaterdag 05 juni bereikte ons het droevige bericht dat ons erelid Ger Feijen is overleden. Ger is 74 jaar mogen worden. Hoewel we wisten dat Ger ernstig ziek was en zijn gezondheid de laatste weken sterk achteruit ging, kwam zijn overlijden toch als een grote schok. We zijn Ger heel veel dank verschuldigd voor alles wat hij voor onze club gedaan heeft en wensen zijn kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden veel kracht en sterkte toe om dit grote verlies te verwerken.meer »

1464x gelezen

sv Budel kiest voor nieuw tenue en trainingspak!

30 mei 16:15  De afgelopen twee weken kon er gestemd worden op de nieuwe kledinglijn van sv Budel en er is in totaal 132 keer gestemd via de website van sv Budel. Uiteindelijk is ontwerp 4 het meest gekozen en wordt dat het nieuwe tenue van sv Budel. In de komende periode gaan we aan de slag samen met Rein Vos, PlayFootball en Hummel om vanuit dit ontwerp een volledige kledinglijn te maken. We gaan jullie op de hoogte houden!meer »

293x gelezen

Nieuws van de bestuurstafel

29 mei 11:15  Vorige week woensdag, 19 mei 2021, zijn er nieuwe versoepelingen ingegaan. Zo kunnen voetballers vanaf 27 jaar weer voetballen in een maximale groepsgrootte van dertig personen. Helaas nog steeds op anderhalve meter. Gisteren zijn er ook versoepelingen aangekondigd, waardoor er steeds iets meer mag. Het bestuur praat de leden graag bij over deze ontwikkelingen.meer »

463x gelezen

Meidenvoetbaldag op 09 juni 2021

26 mei 14:00  Het meidenvoetbal is nog altijd een groeiende tak van sport binnen onze vereniging. Inmiddels hebben we 138 voetballende vrouwen en meiden in 11 verschillende teams en zijn er enkele getalenteerde meiden die bij een jongensteams spelen. Om alle meiden in Cranendonck te laten kennismaken met voetballen organiseert sv Budel een meidenvoetbaldag op woensdag 09 juni 2021. Meiden van groep 3 t/m groep 8 kunnen van 14.00 uur tot 16.00 uur kennismaken met het voetballen bij onze prachtige club. Aanmelden is gratis en vanwege de corona-maatregelen verplicht. Dit kan bij een van onze speelsters of middels een e-mail.meer »

359x gelezen

Wat wordt het nieuwe tenue van sv Budel?

16 mei 15:00  Enkele maanden geleden hebben we een oproep gedaan om een nieuwe kledinglijn te ontwerpen voor sv Budel. Hierop hebben we verschillende reacties binnen gekregen en het bestuur heeft met de kledingcommissie besloten om met Rein Vos enkele ontwerpen uit te werken en voor te leggen aan de leden. Via de mail kan er gestemd worden op de vier ontwerpen die voorbereid zijn. Jouw stem telt, dus lees snel verder hoe er gestemd kan worden!meer »


Sportpark gesloten in de week van 10 mei 2021

10 mei 16:30  Het sportpark van sv Budel is gesloten in de week van 10 mei 2021. Het team van Pieter Roefs Graszoden gaat aan de slag met het groot onderhoud van onze voetbalvelden. Tijdens deze week zullen er geen trainingen gegeven worden en zullen er ook geen oefenwedstrijden ingepland worden. Na deze week wordt er toch de ruimte gegeven aan de teams om te blijven trainen gedurende de rest van het seizoen. Mocht de RegioCup van de KNVB toch doorgang vinden voor jeugdteams, dan zullen we dit later nog communiceren. Mocht dit niet gebeuren, dan mogen alle teams blijven trainen en mogen er onderlinge wedstrijden gespeeld worden tot zondag 27 juni 2021. Op die dag stopt het huidige seizoen in de hoop dat we na de zomervakantie in het nieuwe seizoen weer met trainingen en wedstrijden aan de slag kunnen gaan.

194x gelezen

Aanmelden bij sv Budel? Doe dit voor 15 mei 2021!

5 mei 16:30  Na de zomervakantie start het seizoen 2021/2022 en we hopen binnen sv Budel dat we dan weer een 'normaal' seizoen kunnen gaan draaien. De technische commissie is inmiddels gestart met het indelen van de teams. We willen nieuwe leden vragen om zich aan te melden via de website vóór 15 mei 2021, dan weten we ook zeker dat je meegenomen kan worden in de teamindelingen. Voor de meidenteams is deze deadline wat minder hard, omdat er achter de schermen gewerkt wordt aan een meidenvoetbaldag in juni 2021. Wil je volgend jaar stoppen en heb je jezelf nog niet afgemeld? Doe dit dan ook via onze website. In het menu 'lid worden' kan je jezelf aan- of afmelden. Voor algehele vragen kan er contact gezocht worden met info@svbudel.nl. meer »

262x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!