Nieuws

Nieuws

Trainingen 06 en 07 april 2021 afgelast!

6 april 15:15  UPDATE: Ook de trainingen van 07 april 2021 zijn afgelast! | De trainingen van dinsdag 06 april 2021 zijn vanwege het plotselinge winterweer afgelast. We hopen dat het snel weer écht voorjaar wordt, zodat we weer zonder afgelastingen kunnen trainen. Als er niets gecommuniceerd wordt, zullen de trainingen van 07 april 2021 weer door kunnen gaan. Bij een afgelasting, komt er opnieuw een bericht op de site.

377x gelezen

Corona-update: Avondklok naar 22.00 uur!

27 maart 20:15  Afgelopen week zijn tijdens de persconferentie wederom weinig versoepelingen bekend gemaakt, met als gevolg dat het voortzetten van de jeugdcompetities in de A-categorie ook niet meer mogelijk is. Uiteraard vinden we dat als sv Budel ontzettend jammer. Ook deze competities stromen nu door naar de Regiocup. We hopen uiteraard dat de Regiocup zo snel mogelijk gestart kan worden. Alle voorbereidingen vanuit de KNVB zijn hiervoor in volle gang, dus zodra de maatregelen het toelaten, gaat de KNVB Regiocup van start, zodat we dit seizoen toch met wedstrijden kunnen afsluiten. Er werd één lichtpuntje genoemd: vanaf woensdag 31 maart gaat de avondklok om 22:00 uur in, waardoor we vanaf dan een uur langer kunnen trainen. Dit betekent dat we met ingang van woensdag 31 maart weer het oude trainingsschema gaan hanteren.meer »

266x gelezen

Ontwerp de nieuwe kleding van sv Budel

27 januari 20:00  Het is al jaren een doorn in het oog van de sponsorcommissie van sv Budel. We hebben een aantal jaren hetzelfde trainingspak of wedstrijdshirt en op dat moment komt onze kledingleverancier Hummel met een nieuwe kledinglijn. In het seizoen 2020-2021 is er bij Hummel niet eens een trainingjas in onze clubkleuren oranje-wit te bestellen. Het is dus de hoogste tijd voor een andere oplossing. Na overleg met de sponsorcommissie, kledingleverancier Hummel en kledingsponsor Play Football hebben we besloten om over te stappen op een nieuwe kledinglijn: de sv Budel-kledinglijn. We mogen deze kleding zelf ontwerpen en roepen daarvoor jullie hulp in! meer »

744x gelezen

Corona-update sv Budel: Sporten tot 27 jaar!

28 februari 14:45  Tijdens de persconferentie van afgelopen dinsdag is een eerste stap gezet om ook de senioren weer in teamverband te laten trainen. Deze versoepelingen gelden voor de senioren tot 27 jaar, die vanaf 3 maart ingaan. Deze groep kan, zonder 1,5 meter afstand, weer volop gaan trainen en zich opmaken voor een eventuele competitiehervatting. De leeftijdgrens maakt het ingewikkeld, dat realiseert eenieder zich. Dit vraagt wederom om inzet en creativiteit. We zien deze versoepeling echter als een opmaat naar versoepelingen voor de leeftijd 27+, waardoor we deze leeftijdgrens hopelijk in de nabije toekomst los kunnen laten. Wel is het zo dat tweetallen in de leeftijd 27+ en in dezelfde samenstelling kunnen trainen met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Voor alle seniorenteams en het G-team hoor je van je trainer/leider wanneer de training weer wordt hervat. De avondklok blijft nog tenminste tot 15 maart gehandhaafd. Dit betekent dat trainingen moeten stoppen uiterlijk om 20:30 uur. Het bestuur heeft daarom de mogelijkheid geboden aan alle seniorenteams/G-team om op zondagmorgen te gaan trainen.meer »

209x gelezen

Contributie 2e halfjaar seizoen 2020-2021

18 februari 10:15  Bij sv Budel is het mogelijk om de contributie te voldoen per halfjaar. Ongeveer de helft van de leden maakt hiervan gebruik; de andere helft betaald de contributie altijd voor een heel seizoen vooruit. We begrijpen dat door corona het trainen en wedstrijden spelen voor onze senioren stil is komen te liggen en dat het daarom vreemd overkomt dat nu gevraagd zal gaan worden om de contributie te voldoen voor het 2e halfjaar van dit lopende seizoen. Toch heeft het bestuur van sv Budel besloten tot contributie inning voor het 2e halfjaar van dit seizoen om aan de ongelijkheid tussen leden die al het hele seizoen en leden die alleen het 1e halfjaar hebben betaald een einde te maken. Dit neemt niet weg dat het bestuur aan het einde van het seizoen een besluit zal nemen of en zo ja op welke wijze enige tegemoetkoming van contributie zal worden afgehandeld. Dit zal mede afhangen hoe de financiële positie van onze vereniging er aan het einde van het seizoen uitziet. De contributie inning van het 2e halfjaar van dit seizoen zal eind februari/begin maart plaatsvinden.meer »

162x gelezen

Box & Crosskids Outdoor bij Michael Verstraeten start weer!

15 februari 14:45  Op woensdag 17 februari 2021 start vanuit Michael Verstraeten Personal Training de Box & Crosskids Outdoor weer voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Dit sportieve uurtje vindt plaats bij het sportveldje van de Boogurt en is wekelijks van 15.00 tot 16.00 uur. Deze training wordt gegeven door Jetje Rooyakkers, speelster van sv Budel VR1. Lijkt het jou leuk om lekker actief bezig te zijn in de buitenlucht? De eerste training is gratis, dus geef je snel op via de contact-pagina op de website van Michael Verstraeten! meer »

125x gelezen

Trainingen vanwege het winterweer afgelast!

8 februari 14:30  UPDATE 2: De training van dinsdag 16 februari 2021 is ook afgelast. Velden zijn drassig en her en der ligt er nog niet gesmolten sneeuw/ijs op het veld. UPDATE: De training van maandag 15 februari 2021 is ook afgelast. Deze week gaan we van dag tot dag kijken of er weer getraind kan worden. We houden iedereen via de website en social media op de hoogte! | Het mag geen verrassing zijn, maar het sportpark blijft vanwege de winterse omstandigheden gesloten van maandag 08 februari 2021 t/m zondag 14 februari 2021. Of er volgende week wel weer getraind mag worden, zal afhankelijk zijn van de weersomstandigheden. Geniet van de sneeuwpret en hopelijk tot snel op ons sportpark!

565x gelezen

KNVB: 'Routekaart amateurvoetbal voor 2020/2021'

5 februari 20:15  Nadat het kabinet dinsdag de routekaart met coronamaatregelen heeft gepresenteerd, kan de KNVB dit vandaag opvolgen met de eigen routekaart voor het amateurvoetbal. Hierin speelt de onzekerheid rondom de ontwikkeling van het coronavirus de hoofdrol. Veel scenario’s zijn hierdoor eerder al gesneuveld, maar het doel van de KNVB blijft om opties open te houden en iedereen zoveel mogelijk te laten voetballen als dat (weer) kan. Sportiviteit blijft de leidraad.meer »

199x gelezen

Trainingen afgelast!

2 februari 16:00  UPDATE: Ook de trainingen van woensdag 03 februari 2021 zijn afgelast! | Opnieuw moeten we helaas de trainingen afgelasten. De trainingsvelden staan onder water door het slechte weer van vandaag. Mocht er geen nieuw bericht op de website komen te staan, dan zal de training morgen weer doorgaan. Laten we het hopen!

363x gelezen

Trainingen donderdag 28 januari 2021 afgelast!

28 januari 15:15  De trainingen van donderdagavond 28 januari 2021 zijn afgelast. De velden hebben vandaag teveel water gehad en dus is fatsoenlijk trainen op de velden niet te mogelijk. Hopelijk mag er vanaf maandag 01 februari 2021 weer verder getraind worden!

173x gelezen

Voetbaldag bij sv Budel in Carnavalsvakantie!

27 januari 15:00  Voor alle voetballiefhebbers van 5 t/m 12 jaar organiseert Luukies Voetbalschool van Luuk Broers op vrijdag 19 februari een voetbaldag bij sv Budel. Luuk is zelf voetballer bij VV de Valk en een bekend gezicht voor velen op ons sportpark. Voor 25,00 euro kan je deelnemen aan deze sportieve en leuke voetbaldag. Je bent de hele dag bezig met een bal en voor eten tussen de middag wordt gezorgd! Meld je snel aan via de website van Luukies Voetbalschool voor deze leuke activiteit in de Carnavalsvakantie!meer »

460x gelezen

Corona-update sv Budel in verband met avondklok

24 januari 11:00  Vanaf zaterdag 23 januari 2021 t/m 9 februari 2021 zal de avondklok van kracht zijn van 21.00 uur tot 4.30 uur. De avondklok is onderdeel van een breder pakket aan maatregelen van het kabinet om de verspreiding van (de Britse variant van) het coronavirus een halt toe te roepen. Van al deze maatregelen heeft de avondklok uiteraard het meest invloed op het amateurvoetbal. Niet alleen worden de mogelijkheden om te sporten hiermee nog meer beperkt, ook doet het wederom een groot beroep op de flexibiliteit van ons als vereniging om het (trainings)aanbod hierop aan te passen.meer »

556x gelezen

Training dinsdag 19 januari 2021 afgelast!

19 januari 16:15  Vanwege de vele regenval van vandaag, zijn de trainingen van dinsdag 19 januari 2021 afgelast. Of er op woensdag wel weer getraind mag worden, zal morgen bekeken worden. Als dit bericht niet bijgewerkt wordt, mag er vanaf morgen weer getraind worden.

171x gelezen

Ger Feijen benoemd tot erelid van sv Budel

28 december 20:30  sv Budel is een erelid rijker en Ger Feijen komt deze eer geheel verdiend toe zo besloot het hoofdbestuur onlangs. Voorzitter Rob Bergmans reikte Ger op 23 december 2020 de bijhorende gouden draagspeld uit. Blij, trots en vereerd reageerde Ger op de mooie woorden van de voorzitter.meer »

668x gelezen

Corona-update vanuit bestuur sv Budel

24 december 14:30  Het kabinet heeft maandagavond 14 december 2020 aangekondigd dat Nederland op slot gaat. Deze lockdown is nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en duurt tot en met 19 januari 2021. Het bestuur wil middels deze corona-update graag mededelen wat de gevolgen zijn voor sv Budel en wil alle leden, vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen fijne feestdagen en een gezond 2021 toewensen.meer »

314x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!