Business Club

De Stichting Sponsorgroep sv Budel is opgericht in maart 1991 met als doel sv Budel te ondersteunen. De nadruk werd door de Sponsorgroep gelegd op de eigen jeugdopleiding. De doelstelling van de Sponsorgroep is om op een constructieve manier er toe bij te dragen dat alle jeugdleden van sv Budel de kans krijgen zich op voetbalgebied te ontplooien. Dit kan niet zonder bekwame trainers en goede materialen zodat jaarlijks een budget beschikbaar gesteld wordt ten gunste van de jeugdafdeling van waaruit prestatieve en recreatieve activiteiten geheel of gedeeltelijk bekostigd kunnen worden. Natuurlijk is het prestatieve onderdeel belangrijk binnen de vereniging maar ook het recreatieve gedeelte mag niet uit het oog verloren worden. Een gezellige, leuke en ontspannen sfeer binnen sv Budel is belangrijk, zodat iedereen zich happy kan voelen binnen de club. Op die manier bevorderen we de teamgeest, maar ook de motivatie om voor en met elkaar te streven naar een zo optimaal mogelijk sportief resultaat.

Sinds 2013 gaat de Sponsorgroep door het leven als sv Budel - Business Club. De naam mag dan anders zijn, maar de doelen blijven precies hetzelfde. De club moet op een zo breed mogelijke manier ondersteund worden om ervoor te zorgen dat elk individu het naar zijn zin heeft bij sv Budel. Als lid van de sv Budel - Business Club wordt u ook uitgenodigd voor het jaarlijkse uitstapje van deze Business Club op de laatste vrijdag van september, waarin u kunt netwerken met ondernemers die eveneens de passie voor onze vereniging delen.

Enkele zaken die gerealiseerd zijn met medewerking van de Business Club:

• Automatisch beregeningssysteem in wedstrijd- en trainingsvelden
  • Nieuwe coachjassen voor alle trainers en leiders bij sv Budel

Ben je enthousiast geworden en wil je net als de onderstaande bedrijven ook lid worden van de sv Budel - Business Club om op die manier een steentje bij te dragen aan de toekomst van onze vereniging? Neem contact op met Jordy Drieman via jordydrieman@svbudel.nl

Leden sv Budel - Business Club
ABC_Hekwerk.jpg van_Hunsel_en_Govers.jpg BVI.jpg
Bakkerij_de_Jong.jpg Bloemsierkunst_Rutten.jpg Bouwbedrijf_van_Gogh.jpg
Budelse_Brouwerij.jpg BvM_Tegelwerken.jpg Cafe_de_Bout.jpg
CSB_Installatietechniek.jpg Deloitte.jpg EPI.jpg
Eurotools.jpg Fortune_Coffee.jpg GrafiMedia_Solutions.jpg
ING_Bank.jpg Intersant.jpg Jumbo_Hesselberth.jpg
Kees_Mengvoeders.jpg Lammers_Beton.jpg Pieter_Roefs.jpg