Business Club - Budel

Business Club

Business Club

De Stichting Sponsorgroep sv Budel is opgericht in maart 1991 met als doel sv Budel te ondersteunen. De nadruk werd door de Sponsorgroep gelegd op de eigen jeugdopleiding. De doelstelling van de Sponsorgroep is om op een constructieve manier er toe bij te dragen dat alle jeugdleden van sv Budel de kans krijgen zich op voetbalgebied te ontplooien. Dit kan niet zonder bekwame trainers en goede materialen zodat jaarlijks een budget beschikbaar gesteld wordt ten gunste van de jeugdafdeling van waaruit prestatieve en recreatieve activiteiten geheel of gedeeltelijk bekostigd kunnen worden. Natuurlijk is het prestatieve onderdeel belangrijk binnen de vereniging maar ook het recreatieve gedeelte mag niet uit het oog verloren worden. Een gezellige, leuke en ontspannen sfeer binnen sv Budel is belangrijk, zodat iedereen zich happy kan voelen binnen de club. Op die manier bevorderen we de teamgeest, maar ook de motivatie om voor en met elkaar te streven naar een zo optimaal mogelijk sportief resultaat.

Sinds 2013 gaat de Sponsorgroep door het leven als sv Budel - Business Club. De naam mag dan anders zijn, maar de doelen blijven precies hetzelfde. De club moet op een zo breed mogelijke manier ondersteund worden om ervoor te zorgen dat elk individu het naar zijn zin heeft bij sv Budel. Als lid van de sv Budel - Business Club wordt u ook uitgenodigd voor het jaarlijkse uitstapje van deze Business Club op de laatste vrijdag van september, waarin u kunt netwerken met ondernemers die eveneens de passie voor onze vereniging delen. 

Enkele zaken die gerealiseerd zijn met medewerking van de Business Club:

  • Automatisch beregeningssysteem in wedstrijd- en trainingsvelden
  • Nieuwe coachjassen voor alle trainers en leiders bij sv Budel


Ben je enthousiast geworden en wil je net als de onderstaande bedrijven ook lid worden van de sv Budel - Business Club om op die manier een steentje bij te dragen aan de toekomst van onze vereniging? Neem contact op met Jordy Drieman via jordydrieman@svbudel.nl

Leden sv Budel - Business Club
ABC_Hekwerk.jpg Bakkerij_de_Jong.jpg Beerten_Bouwmaterialen.jpg
Bloemsierkunst_Rutten.jpg Bouwbedrijf_van_Gogh.jpg Budelse_Brouwerij.jpg
BVI.jpg BvM_Tegelwerken.jpg Cafe_de_Bout.jpg
CSB_Installatietechniek.jpg Deloitte.jpg EBM.jpg
EPI.jpg Eurotools.jpg Fortune_Coffee.jpg
Fysio-Fit.jpg ING_Bank.jpg Intersant.jpg
Jumbo_Hesselberth.jpg Kees_Mengvoeders.jpg Kuiper_Hoevenaars_Architecten.jpg
Lammers_Beton.jpg MaestroMail.jpg Mero-Fix.jpg
PlayFootball.jpg Rabobank.jpg Retera_de_Natris.jpg
Statera.jpg Stevens_Televisies.jpg Stomerij_en_Wasserij_De_Kim.jpg
t_Boerderijtje.jpg van_der_Steen.jpg van_Horne_Brandstoffen.jpg
Veldsink.jpg Vercoelen.jpg Verhagen.jpg
Vlassak.jpg Carry_van_Rooij.jpg Lid_worden.jpg
Lid_worden.jpg Lid_worden.jpg Lid_worden.jpg
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!