Gedragscode

Iedereen binnen de voetbalwereld heeft te maken met waarden en normen: Hoe gaan we met elkaar om, welke spelregels hanteren we binnen en buiten het veld en hoe proberen we problemen binnen de vereniging op te lossen. Deze spelregels hebben we vastgelegd in ons document “Gedragscode Waarden en Normen sv Budel”, kortweg “Gedragscode” genoemd.

- Herziene sv Budel gedragscode
- Meldingsformulier conflicten/incidenten

Ook hebben we een vertrouwenscontactpersoon binnen onze vereniging. Haar naam is Riek Bogers. Bij de vertrouwenscontactpersoon kun je terecht voor een vertrouwelijk gesprek. Dat kan gaan over grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, (seksuele) intimidatie, agressie of discriminatie. Je kunt haar bereiken via e-mailadres rieklammers@hotmail.com of via haar mobiele nummer 06-81291619.