Heufkesweg 29
5768RR
MEIJEL
tel. 077-4662106

De topper RKMSV-Budel is geëindigd in een doelpuntloos gelijkspel. Nog steeds mist Budel een behoorlijk aantal vaste krachten, maar op karakter werd er gelijk gespeeld. In de 25e minuut is er enorme kans voor RKMSV, maar de spits schiet 3 meter voor doel hoog over. RKMSV is technisch de betere ploeg, en Budel zakt steeds in tot op de middellijn om het speelveld klein te houden. In de 43e minuut de eerste grote kans voor Budel, maar aanvoerder Jelle Martens schiet te gehaast hard over. Ruststand 0-0. In de 50e minuut is er een vrije trap voor RKMSV, maar die gaat over. Bij Budel komt Sem Stevens in de ploeg voor Wilgard Vos. Na een kwartier spelen is er een misser van de laatste man van RKMSV, maar Jasper Beerten schiet over. Sem Stevens krijgt even later een mooie kans, maar de keeper van RKMSV brengt redding. Thomas teRaaij komt in de ploeg (debuut) voor Stef vd Kruijs, en gaat in de spits spelen. Het laatste gevaar van deze wedstrijd komt van Budel, maar een snelle counter over rechts eindigt tenslotte in de handen van de keeper. Eindstand 0-0.