... (schot)
85'

Hoofdklasse E

9 november 2019 15:00

Vandaag hebben onze jongens een verdiende nederlaag geleden tegen koploper Bladella. De eerste helft was van onze kant niet goed, er werd niet goed gedekt, de tweede bal was steeds voor onze tegenstander, en het ontbrak aan inzet. In het begin waren we nog gevaarlijk, een één tegen één situatie van Sam die richting de keeper kon gaan, werd onterecht afgefloten voor buitenspel. Even later werd Bram onderuit gehaald in de 16, maar geen penalty besliste de jonge scheidsrechter. Daarna werd Bladella steeds sterker, hun veldspel op het kunstgrasveld was beter dan dat van ons. Ze scoorde in de eerste helft 3x, en wij stelde daar weinig tegenover.
Ruststand 3-0.
Na rust speelde we wel met de inzet die er vereist is, en konden we meer weerstand bieden. Toch scoorde Bladella eerst de 4-0, alvorens wij ook doel troffen, Wouter kon binnentikken. Een paar minuten later schoot Rein de 4-2 binnen. We probeerde het hierna nog wel, (kans Wessel), maar het was Bladella wat de eindstand van 5-2 nog op het scorebord zette.
En verdiende nederlaag, volgende week nieuwe kansen.