3 - 1

SHH E2

E-pupillen, E3, Groep 2 45

7 maart 2013 18:30

SV Budel E3 heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van de beker. Er werd verdiend gewonnen van SHH E2 met 3-1.

Na een nerveus begin van beide teams nam Budel na een minuut of 5 het heft in handen. Er werd goed druk gezet op de achterhoede van SHH en dat leverde steeds snel balbezit op. Na 9 minuten was daar de 1-0, Sieme onderschepte de bal, passeerde 2 verdedigers en liet de keeper met een lage schuiver kansloos. De handrem ging eraf bij de Budel en een minuut later liet Wouter het net bollen met een hard schot, 2-0 (10e min). De rest van de 1e helft bleef Budel de betere ploeg en ze gaven geen kans weg, onze achterhoede stond als een huis.

Voorin bleven we dreigend, en als het vizier scherp had gestaan, was er zeer zeker nog meer gescoord. Al met al een prima 1e helft, we gingen rusten met een 2-0 voorsprong. Na rust begon SHH zeer fel, ze zochten de duels met onze spelers op en we hadden het even moeilijker. Toch scoorde we in de 32e minuut fraai de 3-0. Na een knappe voorzet vanaf rechts werd de bal weggewerkt door SHH, de bal ging de lucht in en Gijs nam hem meteen uit de lucht vol op de slof. De bal vloog in het dak van de goal, wat een knappe goal van het kleinste “menneke” uit ons team. Even later scoorde SHH tegen (37e min) nadat we de bal achterin niet goed weg kregen. Hierna was SHH gelijkwaardig aan ons maar ze werden niet echt dreigend meer. Budel voetbalde de wedstrijd “professioneel” uit en bekert zoedoende dus verder.

Volgens mij staan we nu in de kwartfinale, een geweldige prestatie van de E3. Zaterdag de kraker tegen “schot”, dus kom dat zien, aanvang 09.45 uur.