6099NA
BEEGDEN
tel. 0475-570697

Budel begon zeer sterk aan de inhaalwedstrijd tegen HEBES.
Na vijf minuten was het al raak. Na een corner van Finn Bogers was het de keeper van HEBES die de bal loste en Koen kon van dichtbij intikken.
Twee minuten later was het wederom Finn Bogers die met een strakke vrije trap vanaf rechts Luc bediende die knap diagonaal binnenkopte.
De aanvallen bleven elkaar in hoog tempo opvolgen.
Na een kwartier leek de beslissing al te vallen. Finn bediende zijn broer Youri, maar zijn schot werd gekeerd door de doelman.
Na een half uur viel alsnog de beslissing na een afgeslagen bal schoot Koen de bal fraai binnen vanaf 20 meter 0-3.
Direct na de 0-3 een mooie aanval via Stef op Koen. Zijn schot kwam via de paal terug bij Finn B, die de rebound over doel jaagde.
34e minuut 0-4. Een afgeslagen bal kwam in de voeten van Luc, die hard diagonaal binnenschoot.
37e goeie diepte pass van Jochem op Youri echter de aanname was niet goed.
Vlak voor rust schoot Jasper bijna de 0-5 binnen na een knappe pass van Luc.
Ruststand 0-4.
In de rust kwam Sem en Jelle in het veld voor Koen en Jochem.
Vlak na rust werkte een speler van HEBES de bal in eigen doel onder druk van Luc na een goede voorzet van Jasper 0-5.
Na een uur spelen kwamen Rens en Stan in het veld voor Stef en Thijs.
Na 70 minuten kon HEBES tegenscoren via een benutte penalty na een overtreding van keeper Luuk. Hier ging een foutieve terugspeelbal aan vooraf.
Na 80 minuten kwam Sam nog in het veld voor de sterk spelende Luc.
Al met al een eenvoudige overwinning na een uitstekende eerste helft en een matige tweede helft.