Schaapsweg 35
6075BH
HERKENBOSCH
tel. 0475-530322

Budel 1 heeft afgelopen zondag zeer overtuigend met 1-5 gewonnen van SVH'39. Budel speelde wederom een zeer sterke 1e helft, en SVH'39 mocht van geluk spreken dat er "maar" 0-3 op het scorebord stond na 45 minuten . In de 12e minuut komt Budel op 0-1, Luc Nouwen zijn strafschop werd nog wel gekeerd, maar Koen Vos kon de rebound inschieten. Twee minuten later liet Youri Bogers zijn klasse zien, zijn afstandsschot van dik 20 meter verdween in de kruising. Budel bleef zeer dominant spelen, creëert de nodige kansen, en in de 31e beloond het team zichzelf, het is Youri die Koen bediend, en hij schiet de 0-3 binnen. Spits Luc Nouwen blijft een plaag voor de verdediging van SVH'39, maar zijn vizier staat tot twee maal toe niet op scherp helaas. SVH'39 mag na 45 minuten gaan rusten met maar een 0-3 achterstand, waar een (veel) grotere achterstand niet misstaan had. Budel start de 2e helft sterk, en na 2 minuten is het Koen die zijn 3e doelpunt binnenschiet na een fraaie actie van Youri op links. Budel brengt met Jelle Martens en Rens Vrijsen 2 verse krachten ipv de prima spelende Stef vd Kruijs en Finn Bogers. In de 57e minuut scoort SVH'39 onverwacht de 1-4, waar een buitenspel vlagsignaal van Dennis Maas weg gewuifd wordt door de scheidsrechter. In de 69e minuut komen Stan van Leeuwen en Sem Jansen in de ploeg voor de moe gestreden Jasper Beerten en Thijs van Geldorp. In de 74e minuut is het Jelle Martens die zijn sterke invalbeurt bekroond met een doelpunt, en staat er 1-5 op het scorebord. Bas Bergmans komt nog in de ploeg voor Youri. In de laatste minuten nog een kansje voor Stan, en ook Luc laat nog een grote kans teniet gaan. Opnieuw 3 zeer belangrijke punten voor sv Budel, dat op een mooie 2e plaats staat en koploper Merefeldia in het vizier houdt.