6021JZ
BUDEL
tel. 0495-491844

SV Budel - Baarlo 1-1
Afgelopen zondag heeft Budel (duur) puntenverlies geleden tegen nummer 5 Baarlo. Naast de langdurige afwezige aanvoerder Rik Bogers en centrale verdediger Wouter Spee, ontbraken deze wedstrijd ook de aanvallers  Youri Bogers en Luc Nouwen, en ook centrale verdediger Jochem Spee was er niet bij. Budel creëert in de 1e  helft te weinig, Koen Vos krijgt een schietkans, en de grootste kans krijgt Thomas Beerten,  maar beide schieten de bal recht in  de handen van de keeper van Baarlo. In de 30e minuut komt Budel op achterstand, een vrije trap beland na een scrimmage in het doel van Budel. In de rust komt rechterspits Jasper Beerten in de ploeg voor zijn broer Thomas. Budel speelt in een hoger tempo, en in de 65e minuut krijgt Budel een penalty, maar Stan van Leeuwen mist dit buitenkansje door de bal over het doel te schieten. Rens Vrijsen en spits Wilgard Vos komen in de ploeg voor Stan en Stef vd Kruijs. Er komen kansjes, maar de keeper van Baarlo is een "sta in de weg". Daan Kooken komt nog Sepp Aendekerk vervangen, en in de 87e minuut is daar eindelijk de verdiende gelijkmaker, het is Koen Vos die een afgeslagen bal binnenschiet. Een minuut later is het Sem Janssen die een grote mogelijkheid krijgt, maar hij mist dit buitenkansje. Ook de net ingevallen Sem Stevens ( voor Finn Bogers)  krijgt nog een kansje , maar zijn inzet beland opnieuw recht in de handen van de beste man van Baarlo. Eindstand 1-1.