Poelderstraat 4 A
6021JZ
BUDEL
tel. 0495-491844

SVBudel heeft afgelopen zondag een  vrij eenvoudige 7-0 overwinning behaald tegen SVH39 . Budel begon ijzersterk, en stapelde al snel kans op kans. Minuut 2: voorzet Youri, Rik kan net niet binnen tikken.Minuut 4 afgekeurde buitenspel goal Koen. In de 9e minuut komt Budel dan toch op 1-0, Koen Vos scoort na een mooie combinatie Sepp, Rik, Koen . Minuut 14: schot Finn Bogers gaat onderkant lat eruit, Youri kan in de rebound niet scoren. In de daaropvolgende aanval van SVH'39  brengt Finn Adams knap redding met een sliding. In de 26e minuut komt Budel op 2-0 na een penalty van Luc Nouwen. Vier minuten later staat het al 3-0, Luc scoort zijn 2e na een assist van Youri. Een paar minuten later scoort Your Bogers  de 4-0, na een schot in de hoek. Even later scoort opnieuw Youri. Zijn schot gaat keurig binnen in de korte hoek. Nog voor rust  (minuut 40) komt Budel op 6-0  Luc Nouwen schiet zijn 3e doelpunt binnen na een assist van Koen Vos. Na rust komt Wouter Spee in de ploeg voor de prima spelende Finn Adams. Al snel komt Budel op 7-0, Koen Vos scoort na een assist van Finn Bogers. Hierna gelooft Budel het wel, het tempo gaat uit de wedstrijd en SVH '39  kan ook weinig inbrengen. Trainer Erik van Rooy brengt al snel 4 nieuwe spelers in de ploeg, en ook SVH brengt wat nieuwe spelers in de ploeg. De ingevallen spelers laten zich nog wel gelden, Ries Meijer zijn voorzet gaat nog op de lat net niet in doel, en Wilgard Vos krijgt nog 2 dikke kansen,'maar de lat en de keeper staan in de weg.

Opnieuw een prima overwinning voor de oranje hemden,volgende week staat de lastige uitwedstrijd tegen Spaubeek op het programma, dus kom ons ploegje steunen.