Fuutstraat 4
6005JZ
WEERT
tel. 0495-520657

Budel heeft afgelopen zondag, in een mindere wedstrijd, toch met 1-2 weten te winnen bij MMC Weert. Budel speelde slordig, veel foutieve passes, en kwam daardoor niet echt in de wedstrijd. Budel had wel veel balbezit, omdat MMC wat verder inzakte. De 1e kans krijgt Youri Bogers, maar hij stuit op de goede keeper van MMC. In de 25e minuut denkt iedereen dat Budel gaat scoren, maar Finn Bogers verzuimd de assist van Koen Vos te verzilveren. Vijf minuten voor rust komt Budel toch verdiend op voorsprong, een snelle counter van Budel wordt, na een prima actie van Luc Nouwen die Jasper Beerten bediend, bij de 2e paal binnen geschoten door Youri Bogers. 0-1 is ook de ruststand. Na rust is er een prima redding met de voet van Luuk Smolenaers nodig om MMC van scoren af te houden. In de 49e minuut komt Budel op 0-2, een corner valt bij de 2e paal voor de voeten van Jasper Beerten, die koelbloedig scoort. In de 60e minuut komen Sem Jansen en Bas Bergmans in de ploeg voor Finn Adams en Rens Vrijsen. In de 61e minuut twijfelt Luc Nouwen te lang om "de trekker over te halen". Even later staat het plots 1-2, Luuk bokste de bal niet goed genoeg weg en een speler van MMC kopt de bal binnen. Budel wisselt nog 2 maal, Vince Marteau komt voor Jasper Beerten, en net voor tijd komt Wilgard Vos nog in de ploeg voor Luc Nouwen. In blessuretijd is er nog een grote kans voor MMC, maar de bal gaat naast . Eindstand 1-2. Opnieuw 3 punten voor de oranje hemden, dat stijgt naar een gedeeld 1e plaats , omdat koploper Merefeldia in de topper met 1-1 gelijk speelde tegen de nummer 3 DVO. En DVO is komende zondag de tegenstander van Budel, dus dat beloofd een spannend potje te worden.