Poelderstraat 4 A
6021JZ
BUDEL
tel. 0495-491844

SV Budel heeft afgelopen zondag een dikverdiende 4-1 zege geboekt tegen MMC Weert. Bij Budel ontbrak Rens( vakantie), Jelle en Stef ( blessure) en moest Youri genoegen nemen met een plaats op de reservebank. Daar tegenover was er een 1e basis plaats dit seizoen voor Wouter na een langdurige blessure. De bedoelingen werden na een paar minuten spelen al snel duidelijk, Budel viel aan, en MMC speelde erg verdedigend. In de 12e minuut komt Budel dikverdiend op voorsprong, een afgemeten voorzet van Jasper wordt hard binnen gekopt door Finn Bogers. Budel blijft aanvallen, en MMC stelt daar bitter weinig tegenover. Het balbezit percentage zal ongeveer 80%-20% zijn . Net voor rust komt MMC goed weg, een schot vsn 25 meter van Sepp Aendekerk gaat rakelings naast. Ruststand 1-0. Na rust zijn er al snel twee mooie kansen voor Budel,  Wouter  zijn inzet is te slap,en een volley van Finn gaat  naast. In de 57e minuut het eerste kansje voor MMC, maar Luuk Smolenaers brengt redding. Spits Luc Nouwen wordt even later vervangen door Sem Jansen. In de 66e minuut laat aanvoerder Rik Bogers het na om Budel op een 2-0 voorsprong te schieten, zijn inzet wordt geblokt door een verdediger van MMC.Een kwartier voor tijd komt Budel toch op 2-0, Koen Vos bediend in de 16 Sem Jansen, en die schiet raak. Budel brengt nog 4 verse krachten in de ploeg. Een paar minuten voor tijd scoort MMC plots tegen, de verdediging van Budel grijpt niet goed in en het staat 2-1. Maar Budel pakt de draad meteen weer op, en 30 seconden later staat het alweer 3-1,Sem Jansen wordt vrij voor doel gezet door Youri ( na prima werk van Bas) en hoeft de 3-1 maar binnen te tikken. In de laatste minuut is het opnieuw Bas Bergmans die prima werk levert, zijn voorzet wordt door Koen achter het standbeen binnen gewerkt. Eindstand 4-1. Een prima opsteker voor de oranje hemden na het verlies van vorige week. Volgende week staat er de confrontatie met DVO op het programma, de ploeg die samen met Budel strijd om een na competitie plek. Zaak voor Budel om daar in ieder geval geen nederlaag te slikken, om zo het felbegeerde ticket voor de na competitie zo goed als zeker veilig te stellen.