De Bengele 10
6031TZ
NEDERWEERT
tel. 0495-632536

De topper tussen de nummers 1 en 2 Merefeldia en sv Budel is in een gelijkspel geëindigd. Budel miste deze wedstrijd Stan, Jelle, Stef en Sepp. Daarentegen waren Rik en Wouter sinds heel lange tijd weer bij de groep. Coach van Rooij koos weer voor een 5 mans defensie, (Bas Bergmans verving op rechts Stef),  daarvoor Koen en Finn B, en voorin stonden Jasper, Rik en Youri.

Merefeldia start scherp, zitten direct kort erop, en Budel heeft het hier lastig mee. Budel speelt compact, en de eerste dreiging komt na een indraaiende vrije trap van Finn B, maar Koen en Jochem kunnen net niet goed bij de bal. Merefeldia schuwt de duels niet, ondere andere Koen wordt een keer hard aangepakt. In de 34 minuut is er een mooie aanval van Budel over rechts, maar keeper Pim van Merefeldia kan met zijn voet redding brengen. Net voor rust de eerste kans voor Merefeldia na een snel genomen vrije trap, maar Luuk Smolenaers redt. Ruststand 0-0. Luc Nouwen komt voor Finn Bogers in de ploeg en na 3 minuten dreigt hij meteen, maar schiet naast. In de 54e minuut redt Luuk knap in een één tegen één situatie, nadat de scheidsrechter het vlagsignaal van grensrechter Dennis Maas negeert. In de 80e minuut de beste aanval van deze middag, Bas stuurt Jasper in de diepte, en zijn voorzet kan door Luc net niet goed ingeschoten worden. Wouter komt net voor tijd nog in de ploeg voor Youri Bogers. In de laatste minuten laat de grensrechter van Merefeldia zich van zijn slechte kant zien door twee keer zeer onsportief te vlaggen. Een wedstrijd zonder veel hoogtepunten, de voorsprong van Merefeldia blijft 7 punten op Budel.