5932AH
TEGELEN
tel. 077-3260055

Budel heeft vergeten te winnen tegen Sportclub Irene uit Tegelen.
In een  enerverend duel was de eerste kans voor de thuisploeg. De harde inzet van hun spits werd echter onschadelijk gemaakt door Luuk.
Daarna was het Budel die het heft in handen nam. In de 10e minuut was er een geweldige actie van Wilgard die zichzelf knap vrijspeelde. Zijn inzet werd echter gekeerd door de doelman van Irene.
Daarna regende het kansen via Koen en Jelle (2x). De grootste kans was voor Stan (steekbak Jelle) in de 31e minuut maar het was wederom de keeper van Irene die de inzet van Stan keerde. De rebound van Koen ging over het doel.
Zoals zo vaak in het voetbal valt het doelpunt dan aan de andere zijde. Irene komt door aan de linkerkant van het veld en Luuk raakt de speler op punt van de 16. De scheidsrechter besluit om een penalty te geven 1-0.
Voor rust waren er nog mogelijkheden voor Wilgard en Koen om de stand gelijk te trekken maar wederom gingen de kansen niet binnen.
Na rust eenzelfde spelbeeld. Veel druk en kansen voor Budel. In de 58e minuut al een fraai schot van Stef dat nog onder de lat werd weggetikt door de keeper van Irene. Hier stond een kans tegenover voor Irene maar Luuk pakte de bal goed. In de 75e minuut viel dan toch de meer dan verdiende gelijkmaker. Een afgeslagen bal werd vanaf 25 meter schitterend binnen gepegeld door Stef 1-1.  De inmiddels ingevallen Sem (voor Daan) had de 2-1 op de schoen maar het was de uitblinkende keeper van Irene die de bal uit de kruising tikte.