Poelderstraat 4 A
6021JZ
BUDEL
tel. 0495-491844

In een zeer nare wedstrijd met een onsportieve tegenstander hebben we het onderspit moeten delven 0-3.
Voor de beker hadden we er nog een verdienstelijk gelijkspel uitgesleept tegen dezelfde tegenstandere maar bij de eerste de beste aanval van Scharn na 8 minuten lag de 0-1 al in het mandje. Vlak voor rust viel de ongelukkige 0-2 nadat Ari in eerste instantie goed redding bracht.
Na rust begonnen zonder enkele aanleiding de gasten uit Maastricht zich raar te gedragen. Na 66 minuten kreeg een speler zijn 2e gele kaart en kon vertrekken. In totaal trok de scheids 9 maal geel en 2 maal rood. Onze jongens bleven beschaafd en alleen Tom werd bestraft met een gele prent.
82e minuut mooi doelpunt van Scharn na een voorzet vanaf links. Vlak hierna een 2e rode kaart voor een speler van Scharn.
Helaas konden we ook tegen 9 spelers geen kansen creeren en met een katertje verlieten we het veld.