Burg. Van Woenseldreef 9
5527JN
HAPERT
tel. 0497-384766

Budel 1 heeft  tegen concurrent Hapert  de mooie serie waar ze mee bezig waren, niet kunnen voortzetten. Er werd een 1-0 nederlaag geleden. Op een niet al te best veld, was de eerste kans voor Budel, helaas kon Rik Bogers de voorzet van Thijs van Geldorp net niet binnen schieten. In de 9e minuut een vrije trap voor Hapert net buiten de zestien, en Raaijmakers van Hapert schoot de bal fraai binnen. Daarna golfde het spel op en neer, zonder echt grote kansen. In de 26e minuut een uitstekende aanval van Budel over de linkerkant. Het was Rik Bogers die Youri Bogers  vrij speelde, deze legde de bal voor zijn linker, maar het schot spatte uiteen op de paal. Even later een zeer dubieuze beslissing van de warrig fluitende scheidsrechter, een terugspeelbal van Hapert werd door de keeper met zijn handen opgepakt, en waar iedereen aan een vrije trap dacht voor  Budel, liet de scheidsrechter doorspelen.

De 2e helft begon Budel met dezelfde 11. Budel werd steeds wat sterker, maar kansen bleven uit. Uit een spaarzame aanval van de tegenstander  behoedde keeper Dennis van Gils Budel voor een grotere achterstand door met een katachtige reflex een kopbal van de spits van Hapert uit zijn doel te ranselen. Budel bracht vers bloed, Sepp Aendekerk en Bas Bergmans kwamen in de ploeg voor de moegestreden Luc en Thijs. In de 66e minuut bediende Rik Sepp, maar hij kon net niet bij de bal om af te drukken. Ook Wilgard Vos en Sieme Vos ( voor Bas van Dooren en Jasper Beerten) kwamen nog in de ploeg, maar het lukte het strijdlustige Budel niet meer om een kans te creëren. Helaas een nipte nederlaag, waar meer in had gezeten vandaag.
Volgende week een lastige opdracht voor onze jongens, dan komt nl Bladella op bezoek, dat bij winst de 2e periode titel in de wacht sleept.