Poelderstraat 4 A
6021JZ
BUDEL
tel. 0495-491844

SV Budel kan zich opmaken voor de nacompetitie. SBC werd wel met 3-0 verslagen, maar omdat Wilhelmina Boys ook won (4-3), is Budel toch veroordeeld om nacompetitie te gaan spelen. Het zal in de 2e ronde instromen. Tegen SBC heeft Budel in ieder geval zelfvertrouwen opgedaan, het speelde een prima wedstrijd, met best veel kansen , en won dikverdiend met 3-0. In de 10e minuut de eerste dreiging van Budel, maar het schot van Youri Bogers ging via de binnenkant paal eruit. Budel bleef dreigend, en kwam verdiend op voorsprong. Rik Bogers kon binnen tikken na een voorzet van Thijs van Geldorp. Net voor rust nog twee mooie kansen voor Budel, maar schoten van Youri (zijnet) en Rik  (over)  hadden beter verdiend. Na rust hetzelfde spelbeeld, Budel bleef goed druk zetten en SBC kon geen één kans creëren. In de 58e minuut een lange bal van achteruit, Youri wint het kopduel van zijn tegenstander en kan alleen op de keeper afgaan, en schiet de 2-0 op het scorebord. In de 81e minuut neemt Youri snel een vrije trap op Stef vd Kruijs, en zijn voorzet wordt door Jelle Martens keihard in de kruising gekopt. Daarna mag Cody van Rooy invallen, maar na een minuut valt hij ook alweer uit na blessure aan zijn enkel. Hij wordt vervangen door Steef Vasen .  De wedstrijd eindigt in een 3-0 overwinning.  Met de inzet en het aantal kansen wat Budel gecreëerd heeft vandaag mag Budel met zelfvertrouwen de strijd aangaan met de tegenstanders. Succes alvast boys.