6021JZ
BUDEL
tel. 0495-491844

SV Budel speelt gelijk tegen Wilhelmina Boys.

SV Budel heeft afgelopen zondag met 1-1 gelijk gespeeld tegen concurrent Wilhelmina Boy`s .

Budel speelde opnieuw in hun vertrouwde 4-4-2 opstelling, waarin Jeroen Bogers een basisplaats had gekregen in de achterhoede,  ivm blessures van Stef, Luc en Wouter.   In een aantrekkelijke eerste helft was de eerste kans voor Budel, een schot van aanvoerder Rik Bogers belandde recht in de handen van de doelman van de tegenstander. Even later een schot van de spits van Wilhelmina Boy`s, maar Dennis van Gils brengt redding. In de 12e minuut komt Budel op voorsprong, een vrije trap van Stan van Leeuwen wordt hard binnen geknikt door Jelle Martens. Maar in de 21e minuut staat het alweer gelijk, een schot van 20 meter verdwijnt onhoudbaar in de rechter benedenhoek. Vrij snel daarna moet Thijs van Geldorp geblesseerd het veld verlaten, hij wordt vervangen door JO19-1 speler Sepp Aendekerk. Het spel golft op en neer, met kleine kansen voor Jasper Beerten en Youri Bogers, en een grote kans voor de nummer 10 van Wilhelmina Boy`s, maar Dennis van Gils redt in een 1 tegen 1 situatie uitstekend. Net voor rust nog kleine kansjes voor Budel, Sepp kopbal net over, en een schot van Youri gaat rakelings naast de kruising. Ruststand 1-1.

Na rust een saaiere wedstrijd, met  twee ploegen die niet wilden verliezen. Jasper Beerten moest na een harde charge op hem geblesseerd het veld verlaten, en werd vervangen door Budel 2 speler Cody van Rooy. In de 65e minuut krijgt Budel een grote kans, Sepp kopt de bal goed door naar Youri, die Stan bediend, maar zijn schot mist kracht en wordt gekeerd door de doelman van Wilhelmina Boy`s.  Budel blijft het wel proberen, maar het duurt tot in de blessure tijd aleer er weer een gevaarlijke actie is, Het is opnieuw Youri die zichzelf behendig vrij speelt , maar zijn harde schot kan ternauwernood gekeerd worden door de doelman van Wilhelmina Boy`s. Eindstand 1-1.

Een terechte puntendeling, het blijft ontzettend spannend onderin.