Oirschotsedijk 12 a
5651GC
EINDHOVEN
tel. 040-2555903 (bestuurskamer amateurs en jeugd

Budel heeft afgelopen zondag een erg zure nederlaag geleden tegen PSV amateurs. Budel heeft als leeuwen gevochten, tegen een team dat bovenaan staat in de derde periode. Maar ook nu weer "valt het kwartje de foute kant op". Budel begon ijzersterk, al in de 1e minuut kwam het op voorsprong, een voorzet van Thijs van Geldorp werd, na een listig overstapje van Youri Bogers, mooi afgerond door JO19-1 speler Sepp Aendekerk. In de 12e minuut scoort PSV de gelijkmaker na een snelle counter. Budel krijgt kansen, een kopbal van Jelle Martens wordt op de doellijn gered, een stift van Youri gaat net over. Even later wordt natrappen van een PSV speler door de scheids weggewuifd, en knalt PSV op de lat. De PSV aanvoerder krijgt geel, en in de 45e minuut opnieuw natrappen van een PSV speler, maar opnieuw doet de scheids niets. Ruststand 1-1. PSV begint ijzersterk aan de 2e helft, en een kopbal in de 50e minuut gaat binnen. PSV blijft harde overtredingen maken, wat ze ook verschillende gele kaarten oplevert. In de 66e minuut komt Budel op gelijke hoogte, Jelle Martens schiet met links binnen. Een kwartier voor tijd moet Budel op voorsprong komen, het is de sterk ingevallen Cody van Rooy die Youri bediend, maar hij raakt de bal niet goed en schiet naast. Even later is het opnieuw Cody die doorbreekt, maar zijn schot gaat naast. De blessure tijd breekt aan, en PSV zet aan voor een slot offensief omdat ze moeten winnen om koploper te blijven in de 3e periode. Een schot gaat op de paal, en in de 95e minuut kopt een speler van PSV de bal toch nog de 3-2 binnen. De druiven zijn zuur voor Budel. Volgende week maandag zal er gewonnen moeten worden van SBC, en dan hopen dat de concurrentie verliest, om zo de nacompetitie te ontlopen.