Sportpark 3
5541PC
REUSEL
tel. 0497-641514

Budel heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door tegen een concurrent in de strijd tegen degradatie te verliezen. Er was een basisplaats voor spits Wilgard Vos, die de niet geheel fitte Jasper Beerten verving. Vanaf het begin was Reusel Sport de bovenliggende partij, dat met veel inzet de strijd aanging. In de 4eminuut het eerste gevaar, een vrije trap vanaf 25 meter ging net naast het doel van Dennis van Gils. Niet veel later een counter van Reusel over de rechterkant, voorzet naar de spits en die schiet onhoudbaar binnen. 1-0. Het duurde tot de 21e minuut voordat Budel voor het eerste voor gevaar kon zorgen. Rik Bogers stuurt Youri Bogers weg, die kapt de bal naar binnen en zoekt met een schot de verre hoek, maar de keeper van Reusel kan de bal wegstompen. In minuut 34 een aanval van Budel over de rechterkant, maar de voorzet van Rik belandt net boven op het dak van de goal. Net voor rust een gevaarlijke aanval van Reusel over de linkerkant, maar Jochem Spee kan met een faire ingreep net redding brengen. Ruststand 1-0. In de rust wordt de ongelukkig spelende Wilgard Vos vervangen door Jasper Beerten. Opnieuw is het begin voor Reusel, Jochem moet al snel redding brengen op de lijn na een schot, en niet veel later wordt een doelpunt van Reusel afgekeurd vanwege buitenspel. 10  minuten na rust een kansje voor Rik, maar zijn schot wordt door de keeper gekeerd. Budel speelt nu feller, en krijgt kansen, Jasper`s schot wordt geblokt, en een kopbal van Youri beland op de paal. Reusel hanteert steeds meer de lange bal, om onder de druk uit te komen. Budel gaat offensiever spelen, en brengt met Thomas Beerten een extra aanvaller, hij vervangt zijn broer Luc. Maar het doelpunt valt aan de andere kant, een schot kan net niet worden gered door Dennis, 2-0. Sem Stevens komt nog in de ploeg voor Thijs van Geldorp, en Budel gaat alles of niets spelen. Youri krijgt een grote kans in de 88e minuut, maar ook nu ontbreekt het aan geluk. In de blessuretijd toch een doelpunt voor Budel, Jochem speelt Youri aan, en hij scoort de 2-1. Even later het eindsignaal, een hele zure nederlaag voor Budel. Het wordt nog billenknijpen om de nacompetitie te ontlopen. Donderdagavond speelt Budel thuis tegen Gestel en zondag uit tegen Hoogeloon.