Datum

15 september 2012 10:00

Accommodatie

Onbekend

SV Budel E3 heeft een verdiende 1-4 nederlaag geleden tegen het zeer sterke RKSVO E1. Zonder Chris (hij deed de 1e helft met de E6 mee) begonnen we aan de wedstrijd. Ditmaal was duidelijk te zien dat we allemaal 1e jaars spelertjes zijn. Vooral fysiek , maar ook voetballend waren we de hele wedstrijd de mindere van RKSVO. RKSVO is denk ik de grote titelkandidaat in onze klasse.

Vanaf het begin zaten onze spelers niet goed in de wedstrijd, het leek wel of ze allemaal iets te laat naar bed waren gegaan. Te weining inzet en ook het overspelen ging in de 1e helft niet zo goed. Dit kwam natuurlijk ook door onze tegenstander die wel fel waren en steeds de vrije man konden vinden. Nadat we al enkele keren goed waren weg gekomen viel de 0-1 in de 11e minuut. Gelukkig was onze keeper Bram wel in vorm en hij hield er enkele malen met een geweldige redding een grote kans voor RKSVO uit. Ook de lat en paal brachten redding. De 0-2 ( 15e min) viel wel wat ongelukkig, een schot op de paal sprong terug het veld in, maar via het hoofd van Bram ging hij toch in doel. Toch kregen wij ook een dikke kans in de 1e helft, een vrije trap van Wouter ging via een speler van RKSVO de lucht in, waarna Sieme op de lat kopte. Rust 0-2.

Gelukkig kwam Chris ons de 2e helft versterken. Er werd door de trainers gezegd dat we moesten proberen de 2e helft iets feller te voetballen door korter bij de tegenstander te gaan staan. Dit pikte onze jongens goed op en er ontstond een meer gelijkwaardige pot voetbal. Na 5 minuten spelen had dit succes en scoorde Stan na een afgeweken schot op doel ( 1-2, 30e min). Onze jongens pepte elkaar op en Sieme kreeg een kleine kans maar helaas werd zijn schot gekraakt. Helaas viel het doelpunt in de 37e minuut wel aan de andere kant na een mooie volley, 1-3. Daarna scoorde RKSVO ook nog in de 41e minuut de 1-4.

Al met al een dikverdiende overwinning voor RKSVO, maar onze spelers hebben er alles aan gedaan en kwamen helemaal kapot van het veld. Jongens, prima gewerkt allemaal en op naar de volgende wedstrijd.