75'
... (intikker)

5e klasse 519

7 oktober 2018 10:00

Na de 10 klapper van vorige week stond vandaag de thuiswedstrijd tegen Spoordonckse Boys 4 op het programma. Een fysiek sterke tegenstander die de linies kort op elkaar hield maakte het SV Budel niet direct lastig maar zorgde er wel voor dat er het eerste kwartier weinig kansen gecreëerd werden.

Na een kwartier spelen werd er toch een opening gevonden, Tommy speelde Willian vrij binnen de 16 meter, met een hakbal kreeg hij de bal terug en schoot hem diagonaal binnen. SV Budel bleef de bovenliggende partij maar speelde slordig waardoor de 1-0 lang op het scorebord bleef staan. Toch noteerde we een 2-0 ruststand door een scrimmage doelpunt van Willian.

Na de rust viel de getergde Maarten Henkelman in, hij had gerekend op een basisplaats na zijn sterke optreden van vorige week. Maar de coaches hielden vast aan het principe “Never change a winning team”. Als een ware prof liet Maarten zijn voeten spreken, na 10 minuten in de 2 helft noteerde hij een 4-0 voorsprong voor SV Budel 4.

SV Budel speelde het balletje lekker rond en de overwinning was in de pocket. Spoordonck wist wel nog te scoren maar de 3 punten waren een feit. Dat maakt dat SV Budel na 3 speelronde met 9 punten bovenaan de ranglijst staat. Nu maar zorgen dat we fit blijven ;-)