de Wit

Accommodatie

Onbekend

Eerste competitie wedstrijd vandaag, tegenstander was Brandevoort uit Helmond.
Helaas waren Floor en Juultje afwezig, en Pien was ook niet fit (lies), maar ze nam wel plaats op de reserve bank. We beginnen goed, en na 4 minuten soleerde Marit naar de 1-0. Even later bediende Nina Loes, en die scoorde beheerst de 2-0. Daarna kregen we een paar grote kansen, die helaas gemist werden. Vlak voor rust scoorde Merel en Marit nog de 3-0 en 4-0.
Rust
In de 2e helft begon Brandevoort vooral fysieker te spelen, en hadden onze meisjes het daar even lastig mee. Maar al snel hadden ze weer het initiatief . Achterin stond het als een huis, er werd geen kans weg gegeven. Op het middenveld heerste onze meiden onder aanvoering van Nina. En voorin werd er prima gecombineerd.  Marit scoorde in de 2e helft een hattrick en zo werd de eerste wedstrijd gewonnen met 7-0. Een echte teamprestatie meiden.