85'

Mannen, 1, 3e klasse C

5 april 2018 18:30

Opstelling sv Budel 1

sv Budel heeft de inhaalwedstrijd bij IVO in Velden verloren met 4-3. sv Budel kwam op voorsprong vanaf elf meter, maar binnen een kwartier had IVO een 3-1 voorsprong te pakken. sv Budel wist op slag van rust de 3-2 te maken via Rik Bogers. Na rust wist sv Budel echter niet langszij te komen. Sterker nog, IVO wist de voorsprong verder uit te breiden naar 4-2. Opnieuw een strafschop van Stan van Leeuwen bracht sv Budel nog wel op 4-3, maar een gelijkspel zat er niet meer in. Dankzij deze nederlaag is sv Budel de voorsprong in de 2e periode kwijtgeraakt. Met nog twee inhaalwedstrijden in deze periode te gaan, kan sv Budel nog altijd periodekampioen worden. De inhaalwedstrijden zijn allebei op het eigen sportpark en wel op 29 april tegen MVC'19 en op 10 mei tegen Ysselsteyn.