...
96'

Mannen, 1, 3e klasse C

19 november 2017 14:30

sv Budel heeft de uitwedstrijd bij het lager geklasseerde MULO in Helmond met grote cijfers verloren. De ploeg van William Hoeymans had een totale offday en na 90 minuten voetbal logen de cijfers er niet om: 5-0.

Het was deze middag flink puzzelen geblazen voor de hoofdtrainer van sv Budel. De wedstrijd tegen Helmondia twee weken geleden had een positieve uitslag, maar een zeer negatieve bijsmaak. Doelman Don Driessen brak zijn vinger en zal tot aan de winterstop uitgeschakeld zijn en omdat reservedoelman Dennis van Gils van een vakantie genoot, moest Rik Noten (JO19-1) starten in het eerste elftal en speelde Rein Vos (JO19-2) in het tweede deze zondag. Daarnaast bleek ook dat aanvaller Koen Bogers een flinke blessure heeft opgelopen die hem mogelijk maanden aan de kant zal houden.

sv Budel kwam al vroeg in de wedstrijd in de problemen toen doelman Rik Noten geblesseerd moest afhaken en niet veel later volgde de eerste tegentreffer. Vlak voor rust werd deze voorsprong door MULO verdubbeld. Na rust wist MULO hier nog drie doelpunten aan toe te voegen en sv Budel werd volledig overklast door de Helmondse tegenstander. Dennis Verstraeten werd nog ingebracht in de hoop dat sv Budel een eretreffer zou maken, maar dat werd door MULO voorkomen. Toch bleef sv Budel sportief en enkel Roy Claassen kreeg een gele kaart deze middag.

Het werd een wedstrijd om snel te vergeten, maar gelukkig kan er aanstaande zondag al revanche genomen worden. Het zal wel een pittige wedstrijd worden tegen de derde Helmondse tegenstander op rij. Oranje Zwart Helmond komt op bezoek in Budel en de wedstrijd begint om 14.30 uur.