53'
Jordi Boogers (volley)

Onder 11 zaterdag, JO11-2, 3e klasse 38

18 februari 2017 10:30

Zaterdagmorgen mochten we eindelijk weer een potje voetballen uit tegen Dosko in Duizel.Tijdens de warming moest Simon afhaken omdat hij last van zijn voet kreeg,dus begonen we met een reserve aan de wedstrijd. we gingen goed van start kregen meteen un kansje maar die werd gemist. na 10 minuten wist Tim met een goede uittrap Daan vanhout te bereiken die met een goed schot de 0-1 binnen schoot. We bleven het betere van het spel houden en  ook nog wat  kansjes kregen we maar gingen toch met 0-1 de rust in.Na rust ging Dosko fel van start ,we kwamen aardig onder druk te staan en konden niet voorkomen dat ze de 1-1 maakte.Dosko bleef drukken en kon ook de 2-1 binnen werken.Dosko nam wat gas terug en wij konden op jacht naar de gelijkmaker.De tijd begon te dringen maar we bleven knokken.De tijd zat er op, nog een aanval, een schot van Bram maar de bal werd door dosko over de achterlijn gewerkt.Nog een corner Tim de keeper ook mee naar voren.Michiel neemt de corner maar de bal komt net zo hard terug en gaat over de zijlijn.Nu zal de scheids wel affluiten als we ingegooid hebben .De bal word ingegooid en komt nog voor het doel, Dosko verwerkt hem weer tot corner.Dit is de allerlaatste kans.Michiel neemt de corner en komt precies op maat voor Jordy die de bal met een mooie volley tegen de touwen werkt.De wedstrijd is nu ook echt afgelopen .2-2 een terechte uitslag