55'
Assist: Finn Bogers

Onder 13 zaterdag, JO13-1, 3e divisie E

26 november 2016 11:00

Na een week goed te hebben getraind moesten we het vandaag laten zien tegen Geleen Zuid. Het was zaak om de kater van vorige week tegen SHH weg te spelen en de draad weer op te pakken. Helaas kon Amir er nog niet bij zijn ivm ziekte. Beterschap Amir! Khalid begon als (enige) reserve. We kwamen goed uit de startblokken en vanaf het begin was duidelijk dat we deze wedstrijd tot een goed resultaat konden brengen. We waren duidelijk sterker maar in de afwerking niet resoluut genoeg. Door niet goed uitverdedigen kwamen we echter al na 5 minuten op 0-1 achter. Dit was eigenlijk geheel onnodig maar gebeurt helaas toch regelmatig. We gingen echter door maar diverse scrimmages in de 16e meter van de tegenstander leidde niet tot de gelijkmaker. Een tweede tegenvaller kwam na ongeveer 10 minuten. Yoeri moest het veld verlaten met een liesblessure. Khalid kwam er voor Yoeri in en ging vanaf rechts spelen. We kregen nog diverse kansen waaronder een kopbal op de paal van Finn A. Ook Finn B had kunnen scoren maar zijn inzet was te slap. Russtand 0-1. In de rust aangegeven dat als we zo doorgaan de goal vanzelf valt. Dit was ook, in de 45e minuut passte de goedspelende Sven naar Finn A die op zijn beurt de bal tussendoor gaf op Khalid. Deze bleef rustig en rondde bekwaam af. We roken bloed en niet veel later moest Geleen aan de noodrem trekken. Brent ging over de knie in het strafschopgebied en de scheids was resoluut en gaf een penalty. Finn B mocht aanleggen vanaf 11 meter maar zag zijn inzet gekeerd door de uitstekende keepster van Geleen. Tot overmaat van ramp kwam daarna Geleen weer op voorsprong door een zondagsschot vanaf 25 meter. We gaven echter niet op en het was Jasper die 2-2 maakte, echter deze werd terecht afgekeurd voor buitenspel. Inmiddels was Thygo en Valentijn ons komen versterken, waarvoor dank. Vijf minuten voor tijd kwam toch de dikverdiende gelijkmaker. Na een steekbal van Finn B was het wederom Jasper die goed doorliep en handig afrondde. Jammer dat we onze inzet niet zagen beloond met drie punten, maar positief dat we niet hebben verloren. Ga zo door!