Unitas JO13-1 te sterk voor sv Budel JO13-1

... (afstandschot)
59'

Onder 13 zaterdag, JO13-1, 3e divisie E

8 oktober 2016 11:00

In de thuiswedstrijd tegen Unitas hebben onze jongens de punten niet in eigen huis kunnen houden. Uitslag 1-2.
Brent en Jaimy begonnen als reserve en Khalid starte als linksback.  De eerste helft ging goed tegen elkaar op maar Untitas was toch wel de bovenliggende partij. Toch was het Budel die de eerste kans van de wedstrijd kreeg. Na een goede onderschepping pikte Yoeri de bal op en schoot hem buiten bereik van de keeper onderkant lat. De bal stuiterte echter voor de lijn. Dit was pech hebben. Vlak voor rust was het Unitas die met 2 goede kansen de voorsprong had kunnen pakken. Het vizier stond echter niet op scherp en de rust werd gehaald met een 0-0 stand. Brent kwam in het veld voor Maxime en Jaimy voor Luuk. Na 40 minuten was het raak voor Untitas, hun sterke spits glipt door de verdediging en ronde bekwaam af. Vlak daarna werd de doorgebroken Sven vastgehouden en mochten we een vrije trap nemen. Met erg veel mensen voor de bal was het Untitas die scoorde uit de counter 0-2. Na twee keer geel voor een speler van Unitas kwamen we tegen 10 man te spelen. Het was Brent die met een mooie schot de eindstand bepaalde op 1-2. Volgende week uit naar Eijsden (14:00 uur) waar we weer gaan proberen de punten mee naar huis te nemen