Datum

3 september 2016 11:00

Accommodatie

Onbekend

We zijn het seizoen uitstekend begonnen met een 1-3 overwinning in Heerlen tegen Bekkerveld. Khalid was nog geblesseerd dus we waren met 12 spelers afgereisd naar het Zuiden. Na het 1e fluitsignaal was het duidelijk dat we de bovenliggende partij waren. Op alle posities in het veld waren we de baas. Onze backs gaven hun aanvallers geen millimeter ruimte en het centrum stond ook goed. Er werd goed gecombineerd. De eerste goal viel aan de rechterkant van het veld waar Amir de bal kreeg op de punt van het strafschopgebied. Hij aarzelde geen moment en schot de bal perfect onder de lat. De 2-0 kwam weer van de voet van Amir die de keeper kansloos liet na een goede pass van de sterk spelende Luuk. We waren veel sterker in de eerste helft en Bekkerveld had geluk dat de lat een derde doelpunt voorkwam. Na rust drong Bekkerveld iets feller aan maar was het wederom Budel die de kansen kreeg. Na een splijtende pass van Jasper was het Sven die alleen op de keeper kon afgaan en beheerst afronden. Er werden nog enkele kansen gecreeerd waarbij Yoeri keihard de paal raakte en Finn A net niet een corner kon inkoppen. In de slotminuten kon Bekkerveld toch nog een keer scoren door iets te lichtzinnig verdedigen. Al met al een zeer verdiende overwinning waarbij ierdereen super hard voor elkaar heeft gewerkt. Ga zo door!!!