45'

Onder 13, JO13-1, Groep 1 07

22 oktober 2016 10:30

Mifano trok aan het langste eind omdat ze fanatieker waren dan onze jongens.
In de 3e minuut stonden we al op achterstand. Door een mooie volley van Maxime kwamen we op 1-1. Door prima doelpunten van Sven (op aangeven van Luuk) en Yoeri (assist Jasper) kwamen we zelfs op 1-3. Echter door niet resoluut te verdedigen kon Mifano voor rust nog op 3-3 komen door twee toegekende strafschoppen te benutten.
Na rust kon Mifano nog eenmaal scoren uit buitenspelpositie en Budel kon dit niet meer rechtzetten. Kortom geen goeie beurt van onze jongens waardoor het bekerverhaal al vroegtijdig tot einde komt.