21 april 2015 19:00

Gijs Stevens

Halve Finale in de bekercompetitie.
Tegenstander Helden D1.
Helden speelt in de 2e Divisie en staat momenteel op een verdienstelijke 6e plaats.
Alle ingrediënten voor een mooie wedstrijd.

De wedstrijd begint voorzichtig en beide teams kijgen niet veel kansen.
Halverwege de 1e helft een mooie aanval van Budel waarbij Ruben uit een voorzet met een kopbal de lat raakt.
De 1e waarschuwing is afgegeven door Budel.
Niet veel later schiet Sem de 1-0 binnen.

De 2e helft bouwt Budel de voorspong uit na een counter op links met een goede uithaal van Sem.
Doordat bij Budel iedere speler de wil had om te willen
kwam Helden er niet aan te pas.
Helden kwam nog op 2-1 maar het doelpunt werd terecht afgekeurd omdat de doelpuntenmaker van Helden buitenspel stond.
Vlak voor tijd kreeg Sieme nog een kans om de voorsprong uit te bouwen maar zijn inzet ging net naast de paal.
De wedstrijd werd daarna professioneel uitgespeeld.

Door dit resultaat staat SV Budel in de bekerfinale!

De beker finale wordt gespeeld bij FC Maasgouw op 9 mei.
Tegenstander is dan toevallig ook FC Maasgouw die de halve finale met 4-0 gewonnen heeft tegen PSV'35.