41'

F-pupillen zaterdag, F3, 2e klasse 402

18 april 2015 9:00

Vandaag hebben onze jongens van de F3 een mooie pot voetbal laten zien.
De eerste helft was vooral Merefeldia F2 gevaarlijk met een aantal hoekschoppen waar uiteindelijk ook de 1-0 uit werd gescoord.
Na de ranja werd de aanval ingezet en drukte we de tegenstander steeds verder naar achteren.
Er werd goed overgespeeld en we creëerden kansen. De 1-1 werd gescoord door Ruben na goede een-twee met Michiel.
Daarna handen we nog een aantal mogelijkheden op de overwinning.
In de blessuretijd leden we balverlies bij een ingooi en kon de tegenstander voor de eerste keer in de tweede helft gevaarlijk worden (2-1).
Helaas op het nippertje verloren, we mochten niet eens meer aftrappen!
Iedereen was een beetje teleurgesteld maar als we zo blijven voetballen gaan we zeker punten pakken.