Datum

8 april 2015 18:30

Accommodatie

Onbekend

Zoeken, zoeken en nog eens zoeken. Waar zijn de voetballers die zo geweldig hebben gespeeld tegen SHH? Die toen veertig minuten lang met beleving speelden en hard werkten.
In de wedstrijd tegen DESM F1 was de start veelbelovend. We zetten de tegenstander onder druk en speelden met beleving. Dat resulteerde al na twee minuten in een treffer van Menne. Hij troggelde de bal op eigen helft af van de tegenstander en ging ermee aan de haal. Niets of niemand wist hem te stoppen en hij rondde de solo goed af: 0-1. Even leek het erop dat we de tegenpartij onder de voet zouden gaan lopen. Maar ja, na vijf minuten was de koek op; leken we het wel welletjes te vinden. Want vanaf dat moment ... Ja wat gebeurde er vanaf dat moment? Om een of andere onduidelijke reden werd het allemaal iets minder en kwamen we geregeld een stap te laat. Daardoor gaven we de voorsprong wel heel makkelijk weg: 3-1. Sem bracht de hoop op een goed resultaat net voor rust terug door een solo knap af te ronden 3-2.
In het begin van de tweede helft ging het nog redelijk gelijk op. De gelijkmaker zou niemand verbaasd hebben. Maar na dertien minuten hadden we geluk dat Quint de bal na een corner van DESM van de doellijn haalde. Het bleek uitstel van executie, want een minuut later was het toch raak voor DESM F1. Het vervolg van de wedstrijd is snel verteld: gelegenheids-doelman Bram mocht de bal nog drie keer uit het net vissen.
Heel erg jammer, want deze wedstrijd hadden we niet hoeven te verliezen.