28'

F-pupillen zaterdag, F2, 1e klasse 403

7 maart 2015 8:45

Jongens, wat hebben jullie weer een ontzettend leuke pot voetbal laten zien. Na een gelijkopgaande en spannende strijd moesten we ons gewonnen geven. Maar we hebben vandaag opnieuw hard gewerkt en veel vechtlust laten zien. En ook heel belangrijk, we hebben heel goed en mooi voetbal gespeeld.
In de twaalfde minuut kregen we de eerste waarschuwing van Swalmen. We hadden geluk dat een goed schot de lat raakte. Vier minuten later hadden we geen antwoord: 0-1.
Vanaf het begin van de tweede helft toonden we meer aanvalskracht, waardoor we enkele keren gevaarlijk werden. Via mooie combinaties kregen we een paar goede kansen, maar helaas belandde de bal niet in het doel. Op het moment dat de gelijkmaker in de lucht hing, viel de tweede treffer van de wedstrijd. Helaas waren wij niet de ploeg die mocht juichen.
Als we zo door blijven voetballen, kan het niet anders of de eerste overwinning is snel een feit.