37'
Assist: Sem van Gils

F-pupillen zaterdag, F2, 1e klasse 401

8 november 2014 8:45

Daan, wat mag de F2 blij zijn dat het zo'n goede keeper heeft. Doordat je veel goede reddingen hebt verricht, heb je veel erger weten te voorkomen. Desondanks trok Laar F2 met 1-9 aan het langste eind. Het enige Budelse doelpunt werd drie minuten voor tijd gescoord. De aanval begon rechtsachter bij Bram, die een pass op maat gaf aan Sem. De harde werker wist wel raad met de bal en zette hem mooi voor, waarna Keno goed afrondde. Oh ja, de zoon van Marc van Herpt :-) heeft een goede wedstrijd gefloten.
Na weer een ruime nederlaag is er toch een lichtpunt: we hebben alle ploegen uit het linkerrijtje van onze poule gehad. Daardoor kunnen we het vizier nu richten op louter overwinningen.