9 - 2

SHH D5

D-pupillen, D2, Groep 2 17

8 maart 2014 11:00

sv Budel D2 heeft vanmorgen de halve finale van het bekertoernooi gehaald door met 9-2 te winnen van SHH D5. Voor de rust werd de wedstrijd al beslist door een 8-0 voorsprong. Na rust mochten de spelers zelf hun positie kiezen en werden de doelpuntmakers van deze ochtend achterin geplaatst om andere jongens een doelpunt te laten maken. Helaas werd in deze opstelling, met keeper Bas als diepe spits en Tijn als nieuwe keeper de tweede helft verloren. SHH D5 maakte er 8-1 en 8-2 van, maar uiteindelijk maakte sv Budel D2 de laatste goal van de wedstrijd: 9-2

Bedankt aan Sjors (E1), Vince (E1) en Floris (D3) voor het meedoen. Jullie waren prima vervangers van Gijs, Job, Jasper en Noury. Volgende week een thuiswedstrijd tegen MMC Weert D2. De volgende bekerwedstrijd zal aan het eind van deze maand gespeeld worden. Tegenstanders in de halve finale zijn nog niet bekend. 11-03 is de kwartfinale Helden D2 - Laar D2, 12-03 is Merefeldia D2 - SHH D2 en vandaag was DESM D2 - Haelen D2 en de winnaar hiervan is nog niet bekend.