Vacatures

Vacatures

(Hoofd)trainer

13-10-2020

Vacature: Jeugdtrainer bij sv Budel

De jeugdopleiding van sv Budel heeft voor het seizoen 2020-2021 nog enkele vacatures. Verschillende teams zoeken nog een trainer of nog aanvulling bij de trainersstaf van het team. Lijkt het jou leuk om een team van sv Budel te trainen? Of wil je graag gaan samenwerken met de andere trainers die al bij het team op papier staan? Laat het dan weten en wie weet sta jij in het nieuwe seizoen wel op het trainingsveld van sv Budel.

Helaas zijn er bij verschillende jeugdteams nog vacatures. Er zijn teams die nog geen trainer en/of leider hebben en er zijn ook teams waar we nog op zoek zijn naar een tweede trainer en/of leider. Heb jij interesse om een team te gaan trainen of begeleiden? Neem dan contact op met sv Budel via info@svbudel.nl. De onderstaande teams hebben een of meerdere vacatures.

sv Budel VR1 zoekt een trainer/leider
sv Budel MO19-1 zoekt een trainer/leider
sv Budel JO11-3 zoekt een trainer/leider

Assisteren bij trainingen van O11 t/m Mini's
Ben jij een speler of speelster bij een van onze oudste jeugdteams? Wellicht vind je het dan wel leuk om een of twee keer per week te helpen op een training bij de O11 t/m Mini's en dit team ook te coachen op zaterdagochtend. Mocht je het leuk vinden om (bijvoorbeeld voor je eigen training) een jeugdtrainer te helpen met een team te trainen, dan mag je jezelf ook aanmelden bij sv Budel. Uit ervaring weten we dat het voor de spelers en speelsters van onze jeugdteams erg leuk is als een speler of speelster uit een ouder jeugdteam helpt op een trainingsavond.

Heb je interesse in een van deze functies? Neem dan contact op met sv Budel via info@svbudel.nlReageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!