Sponsoren

Sponsoren

ING is 30e lid van sv Budel - Business Club!

9 oktober 13:30  ING is sponsor geworden van sv Budel en heeft zich per 1 september 2014 voor 3 jaar aan de club verbonden. In maart 2014 startte ING met een van de meest omvangrijke sponsorprogramma’s in de geschiedenis van het amateurvoetbal om het amateurvoetbal in Nederland naar een hoger plan te tillen. Clubs uit heel Nederland maakten met een onderscheidende en originele pitch kans op een intensief sponsorschap van de ING. sv Budel is één van de ruim 300 amateurclubs in Nederland die uit bijna 800 aanmeldingen beloond is met een sponsorschap waarmee zij de komende 3 jaar de samenwerking aangaat met ING. ING is daarmee het 30e lid van de Business Club van sv Budel.meer »

780x gelezen

sv Budel en kledingsponsor Verest Sport verlengen contract!

2 juli 15:00  sv Budel en kledingsponsor Verest Sport hebben het aflopende contract met zes seizoenen verlengd. Daarmee speelt sv Budel tot de zomer van 2024 in de kleding van kledingmerk Hummel en worden deze producten bij Verest Sport afgenomen. 'We zijn tevreden over de prijs en de kwaliteit die Deventrade met hun product Hummel geeft en daarnaast zijn we erg te spreken over onze kledingsponsor Verest Sport', aldus sv Budel-voorzitter Jack Beckers.meer »

758x gelezen

Eurotools tekent voor hoofdsponsorschap sv Budel

12 september 17:00  Voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van het seizoen, de bekerwedstrijd tegen ODC uit Boxtel, hebben de nieuwe hoofdsponsoren van sv Budel hun sponsorcontract ondertekend. Joost van Heugten van Eurotools B.V. heeft zijn handtekening gezet onder een overeenkomst voor drie seizoenen en werd door de sponsorcommissie in het zonnetje gezet. Inmiddels is het sponsordoek van Eurotools B.V. opgehangen en zijn alle tenues voor de selectie besteld. sv Budel wil via deze weg Eurotools B.V. nogmaals bedanken voor het vertrouwen en we hopen er samen drie mooie seizoenen van te maken.meer »

617x gelezen

Stevens Televisies tekent voor hoofdsponsorschap sv Budel

12 september 16:45  Voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van het seizoen, de bekerwedstrijd tegen ODC uit Boxtel, hebben de nieuwe hoofdsponsoren van sv Budel hun sponsorcontract ondertekend. Ivo Stevens van Stevens Televisies heeft zijn handtekening gezet onder een overeenkomst voor drie seizoenen en werd door de sponsorcommissie in het zonnetje gezet. Inmiddels is het sponsordoek van Stevens Televisies opgehangen, net als de sponsordoeken van vier topmerken (Sony, Samsung, Philips en LG) die dankzij Stevens Televisies ook sponsor zijn geworden van onze vereniging. sv Budel wil via deze weg Stevens Televisies nogmaals bedanken voor het vertrouwen en we hopen er samen drie mooie seizoenen van te maken.meer »

642x gelezen

Nieuwe trainingspakken voor sv Budel JO13-4M

17 november 19:45  sv Budel JO13-4 heeft nieuwe trainingspakken ontvangen met dank aan een De Coockpit en Rob Bergmans. De Coockpit is al jarenlang lid van de Business Club en heeft via de sponsoring aan dit meidenteam haar sponsorbijdrage naar een hoger plan getild. Culinair en visueel genieten gaan bij Remco Fransen van de Coockpit hand in hand. De Coockpit is te vinden aan de Luchthavenweg 16 in Budel. De tweede sponsor van dit team, Rob Bergmans, heeft al eerder een bijdrage geleverd in de trainingspakken van een meidenteam en mag met recht een ‘vriend van het meidenvoetbal’ genoemd worden. De sponsorcommissie wil de sponsoren danken voor de prachtige trainingspakken en hoopt dat de meiden veel plezier hebben aan deze trainingspakken.meer »

566x gelezen

RH Afbouw schenkt warmloopshirts aan sv Budel JO12-1

15 november 17:00  sv Budel JO12-1 kan dankzij RH Afbouw tijdens de warming-up beschikken over prachtige warmloopshirts. RH Afbouw is al enkele jaren sponsor van sv Budel en is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het aanbrengen van afwerklagen op wanden en plafonds. De sponsorcommissie is blij dat RH Afbouw opnieuw een sponsorbijdrage geleverd heeft aan onze vereniging en wil Robby van der Heijden van RH Afbouw bedanken hiervoor. RH Afbouw is gevestigd aan de Wieken 33 in Budel.meer »

462x gelezen

sv Budel Business Clubdag wederom geslaagd!

4 oktober 11:00  Drie jaar nadat sv Budel het nieuwe sponsorprogramma gepresenteerd heeft, is de groep leden in de Business Club van sv Budel uitgegroeid tot 40 leden. Een prachtig aantal en daar is sv Budel trots op. De laatste vrijdag van september staat er voor de leden van de Business Club een inspirerende en ontspannende middag ingepland, waarin de sponsoren bedankt worden voor hun bijdrage aan onze vereniging. Zo waren de leden van de Business Club dit jaar te gast bij Triple Double Sportmarketing in SX Eindhoven en 'de Rooise Wijnboer' in Sint-Oedenrode.meer »

550x gelezen

sv Budel vindt in William Hoeymans nieuwe hoofdtrainer

12 januari 8:15  William Hoeymans is vanaf het seizoen 2016-2017 de nieuwe hoofdtrainer van sv Budel. De 49-jarige oefenmeester uit Valkenswaard is in het bezit van UEFA-B en tekent een eenjarig contract tot medio 2017. Hoeymans is momenteel hoofdtrainer van 3e klasser Reusel Sport en wordt bij sv Budel de opvolger van Patrick Methorst die in RKVV Bergeijk een nieuwe club gevonden heeft. De nieuwe hoofdtrainer is geen onbekende binnen de club, want hij was van 1995 tot 1997 als speler actief voor sv Budel.meer »

1119x gelezen

sv Budel wenst je fijne dagen!

24 december 15:00  Namens het hoofdbestuur van sv Budel willen we iedereen enorm fijne kerstdagen toewensen en alvast een gelukkig, gezond en sportief 2016. Het sportpark zal gesloten zijn van 21 december 2015 tot en met 10 januari 2016. Vanaf 11 januari 2016 kan er weer getraind worden. Via deze weg willen we eenieder ook graag uitnodigen voor de nieuwjaarsreceptie van sv Budel op donderdag 07 januari 2016 vanaf 20.30 uur in onze kantine. We zullen dan onze jubilarissen huldigen en samen proosten op een succesvol 2016. Graag tot ziens op ons sportpark in het nieuwe jaar!meer »

531x gelezen

Rabobank 'Samen Sterker': 667,95 euro voor sv Budel

9 november 14:00  In 2015 heeft de Rabobank voor het verdelen van de sponsorgelden voor het tweede jaar gebruik gemaakt van de actie 'Samen Sterker'. sv Budel heeft van de leden van de Rabobank 219 stemmen ontvangen en daarmee krijgt sv Budel een sponsorbijdrage van 667,95 euro van de Rabobank. De sponsorcommissie wil via deze weg iedereen bedanken die op sv Budel gestemd heeft en we hopen ook volgend jaar weer op jullie stem te kunnen rekenen!

428x gelezen

Jumbo W. Hesselberth nieuw lid sv Budel - Business Club

23 juni 18:00  In de afgelopen jaren was de C1000 van Will Hesselberth een trouwe sponsor van sv Budel en aangezien het sponsorbord vervangen moest worden, heeft de sponsorcommissie gesprekken gevoerd over de continuering en upgrading van dit sponsorcontract. We zijn dan ook trots te melden dat de nieuwe supermarkt, Jumbo W. Hesselberth, lid zal worden van de sv Budel - Business Club. Het bijbehorende sponsorbord is afgelopen week al opgehangen rondom het veld van sv Budel en we willen Jumbo W. Hesselberth dan ook succes toewensen met de nieuwe supermarkt en danken voor de sponsoring bij sv Budel. De opening van Jumbo W. Hesselberth vindt plaats op woensdag 24 juni 2015 vanaf 09.00 uur.meer »

789x gelezen

sv Budel bedankt Business Club-lid CSB Installatietechniek

23 juni 17:00  Aan het begin van dit voetbalseizoen is het sponsorcontract tussen sv Budel en CSB Installatietechniek uit Budel opgewaardeerd. Zo werd het bedrijf dat ‘techniek voor u laat werken’ lid van onze Business Club en werd het bord ‘Zilver’ achter het doel ingeruild voor een bord ‘Goud’ op de lange zijde. Verder besloot directeur/eigenaar Patrick van Meijl om het team van zijn zoon in het nieuw te steken en daarom liep sv Budel D3 er dit seizoen compleet vernieuwd bij. Namens de sponsorcommissie willen we CSB Installatietechniek bedanken voor hun sponsoring.meer »

1002x gelezen

Help sv Budel bij Guus Meeuwis in het Philips Stadion!

30 mei 12:00  Aan het begin van dit seizoen heeft sv Budel een vooruitstrevend contract getekend met Top Events BV als nieuwe hoofdsponsor van sv Budel. Onderdeel van dit contract is het helpen bij de concerten van Guus Meeuwis in het Philips Stadion. We zullen als sv Budel staan op het Plein van de Hemelse Voorpret en die is geopend voorafgaand aan het concert van Guus Meeuwis. Per dag zijn er 35 personen nodig die gedurende vijf dagen (12, 13, 14, 19 en 20 juni) inzetbaar zijn. In totaal zoeken we dus 175 personen. Vindt jij het leuk om sv Budel te helpen? Meld je dan aan!meer »

2381x gelezen

Advertorial: Mega Football Sale bij Verest Sport

13 mei 15:00  Bij onze kledingsponsor Verest Sport is deze week de Mega Football Sale gestart. Dat betekent simpelweg dat in de winkel aan de Marktstraat 12a in Budel kortingen gegeven worden op voetbalartikelen tot 50%. Wil jij alvast nieuwe voetbalschoenen of voetbalkleding voor het nieuwe seizoen halen? Sla dan tot 14 juni 2015 je slag in de winkel van Verest Sport. Koop je voetbalartikelen die niet in de aanbieding zijn? Als lid van sv Budel krijg je altijd 10% korting!meer »

884x gelezen

sv Budel schenkt shirts aan AZC Cranendonck

26 januari 14:00  Sinds het begin van het seizoen 2013/2014 zijn er bij sv Budel 17 teams voorzien van nieuwe tenues en de oude tenues hebben we altijd bewaard. Het eerste idee was om deze te schenken aan een organisatie die ervoor zorgt dat ze elders nog gebruikt kunnen worden door voetballers die geen tenues hebben, maar met de komst van het asielzoekerscentrum in Budel is besloten om de shirts daarheen te brengen. In de afgelopen maanden zijn er verschillende oude thuis- en uitshirts geschonken die nu gebruikt worden voor de sportactiviteiten van de asielzoekers in Budel.meer »

900x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!