Wat wordt het nieuwe tenue van sv Budel?

Enkele maanden geleden hebben we een oproep gedaan om een nieuwe kledinglijn te ontwerpen voor sv Budel. Hierop hebben we verschillende reacties binnen gekregen en het bestuur heeft met de kledingcommissie besloten om met Rein Vos enkele ontwerpen uit te werken en voor te leggen aan de leden. Via de mail kan er gestemd worden op de vier ontwerpen die voorbereid zijn. Jouw stem telt, dus lees snel verder hoe er gestemd kan worden!

De kledingcommissie kwam tot de conclusie dat de kwaliteit van het sportmerk Hummel prima is, maar dat we soms verbaasd zijn over de keuzes die bij Hummel gemaakt worden met betrekking tot de oranje tenues. De druppel was het nieuwste trainingspak van Hummel, dat meer oranje/zwart was dan oranje/wit. Hummel zegt op haar beurt weer dat er weinig afname is van de oranje tenues, waardoor de keuze niet altijd even breed is. Zij hebben ons aangeboden om een eigen tenue en een eigen trainingspak te ontwerpen, zodat we toe kunnen werken naar uniformiteit op het sportpark. We hebben dit aanbod, samen met PlayFootball aangegrepen om ons contract verder voort te zetten met een eigen kledinglijn.

Nadat we alle ontwerpen bekeken hebben, is gekozen om Rein Vos uit te nodigen voor een gesprek. Rein is speler én keeperstrainer bij onze club en enorm betrokken. Hij studeert momenteel nog en is gestart met zijn eigen bedrijf VosWorks. We hebben hem gevraagd of hij belangenloos wil meewerken met het uitwerpen van de definitieve concepten die we in stemming wilden brengen. Hierbij heeft Rein ook de ontwerpen van de andere inzenders ontvangen, waardoor ook deze ontwerpen meegenomen zijn in de vier voorstellen hieronder. De inzenders die wel hun best gedaan hebben, maar niet uitgekozen zijn, krijgen een cadeaubon voor in onze kantine te besteden en willen we hartelijk bedanken voor hun inzet.

Stemmen

Stemmen kan door helemaal onderaan deze pagina te stemmen. Je kan 14 dagen stemmen, dit is dus uiterlijk op zaterdag 29 mei. Daarna stopt het stemmen en zullen we via de website op zondag 30 mei 2021 de winnaar bekend maken. Rein gaat in de stijl van het winnende ontwerp ook nog een uittenue ontwerpen, waarbij we in overleg gaan met Play Football en Hummel of deze ook ontwikkeld gaat worden. In aanloop naar het seizoen 2021/2022 zal de nieuwe kledinglijn definitief zijn. De broek, sokken en trainingsbroek blijven overigens ongewijzigd, het gaat enkel om het shirt, het trainingsjas en de trainingstrui. Wil je de complete vier ontwerpen in één overzicht downloaden? Klik dan hieronder. Verderop op deze pagina worden de vier ontwerpen verder voorgesteld.

Download hier het complete ontwerp van VosWorks

Ontwerp 1:

Let op: Je kan klikken op de afbeelding om deze vergroot te zien. Dan kan je ook alle details beoordelen.

Ontwerp_1.png

Download hier voor het complete ontwerp nr. 1 van VosWorks

Ontwerp 2:

Ontwerp_2.png

Download hier voor het complete ontwerp nr. 2 van VosWorks

Ontwerp 3:

Ontwerp_3.png

Download hier voor het complete ontwerp nr. 3 van VosWorks

Ontwerp 4:

Ontwerp_4.png

Download hier voor het complete ontwerp nr. 4 van VosWorks

Stemformulier nieuwe tenues