Pupil van de Week

Pupil van de week bij de wedstrijd:

Pupil van de Week bij de wedstrijd sv Budel – PSV is Wylan Groenen. Wylan is 9 jaar, woont in Budel en zit op school in de 5e klas van De Robbert in het Belgische Hamont. Wylan speelt bij sv Budel in de JO11-2 en is daar spits. Naast sv Budel is Wylan fan van PSV en zijn favoriete speler is Luuk de Jong. Bij sv Budel is hij fan van het hele team. Naast voetballen vindt Wylan het leuk om te gamen, met vrienden te spelen en om muziek te luisteren. Wylan heeft veel plezier in voetballen bij zijn leuke team, gaat graag naar school waar hij dit jaar voor het eerst Franse les krijgt en gaat met zijn ouders en zusje regelmatig naar de camping in de Ardennen. Wylan, we hopen dat je veel plezier hebt gehad als Pupil van de Week!

Overzicht pupillen van de week