Pupil van de Week

Pupil van de week bij de wedstrijd:

sv Budel JO10-4M

Pupil van de Week bij de wedstrijd sv Budel – Nuenen 2 is Jade Morgan. Jade is 10 jaar oud en zit in groep 7 van basisschool St. Joan in haar woonplaats Soerendonk. Jade speelt bij sv Budel in de JO10-4M en is daar keepster. Naast sv Budel is Jade fan van Tottenham Hotspur FC en PSV en haar favoriete spelers zijn Dele Alli en Lieke Martens. Bij sv Budel is Jade fan van haar grote zus Anne die in de MO15-1 speelt. Naast voetballen vindt Jade het leuk om gitaar te spelen en om te geocachen. Naast haar reguliere training gaat Jade altijd met veel plezier naar de keeperstraining van Luuk en Jari. Jade, we wensen je heel veel plezier als Pupil van de Week en hopelijk breng je sv Budel 1 veel geluk!

Overzicht pupillen van de week