Helaas waren Devin en Len nog niet inzetbaar. Quinten was weer terug en inzetbaar.
Gelukkig kregen we versterking van JO17-1 spelers Diego en Ries.
Beiden begonnen in de basis. Bram, Quinten en Finn B begonnen op de bank.
Na een minuut stilte begon de wedstrijd om 15.15.
We startte in de vertrouwde 3-5-2 formatie met voorin de fysiek sterke Diego. De lange bal werd dan ook veelvuldig gehandeerd van achteruit.
Laar had in het begin meer balbezit maar kon niet echt gevaarlijk worden. De verdediging stond goed o.l.v. aanvoerder Finn A.
De eerste mogelijkheid ontstond na 12 minuten. Joeri kon aannemen in de 16, na een pass van Finn A, maar zijn schot ging over.
In de 14e minuut koos Sven ervoor om de bal terug te trekken vanaf de achterlijn. De verdediger van Laar kon nog net corrigeren.
Vlak daarna een strakke voorzet van Luuk op het hoofd van Diego. Zijn kopbal miste het doel en ging voorlangs.
In de 30e minuut een goede corner van Ries. De kopbal van Finn A ging echter ook naast doel.
In de 35e minuut komen we goed weg na een foutje in de verdediging.  Het schot van de spits van Laar raakt de bovenkant van de lat.
In de 42e minuut komt Laar geheel onverwacht op voorsprong. Een afstandschot wordt niet goed beoordeeld door Ari en we gaan de rust in met een 1-0 achterstand. Dit is behoorlijk zuur omdat we eigenlijk weinig tot niets hebben weggegeven.
In de rust komt Bram in het veld voor Tim.
Laar begint sterk aan de 2e helft en Ari heeft een goede redding in de 52e minuut op een schot in de korte hoek.
59e goede doorkopbal Finn A. Schot Diego naast.
61e goede corner Ries, inzet Sven van de lijn gehaald.
65e Finn B komt in het veld voor Jasper.
67e schot Joeri, redding keeper Laar.
70e smerige tackle van achter op Finn B, speler van Laar wordt slechts bestraft met geel.
De druk van Budel wordt steeds groter en dit resulteert in de 76e minuut in een doelpunt. De keeper van Laar gaat in de fout en maakt een duidelijk overtreding op de slim doorgelopen Sven. De scheidsrechter kan niks anders doen dan een penalty toekennen maar vergeet geel te geven aan de keeper. De aanvoerder van Laar krijgt nog wel de gele prent voorgeschoteld na het wegtikken van de bal. Finn B laat zich echter niet van de wijs brengen en stuurt de keeper de verkeerde hoek in 1-1.
In de 79e minuut laatste wissel, Quinten komt in het veld voor Joeri.
80e kopkans Stijn na een goede corner van Ries.
Vlak voor de reguliere speeltijd is verstreken krijgt Budel waar het recht op heeft. Finn B zet Diego vrij voor de keeper en Diego laat de keeper kansloos met een fraaie lage schuiver. Wat een ontlading!
Laar is niet meer bij machten om het tij te keren en in de blessuretijd is het Luuk die met een indrukwekkende rush van 50 meter een perfecte voorzet afleverd op Quinten die op zijn beurt de bal fraai binnentikt voor de keeper zijn neus. Het feest is compleet. Uitstekend gedaan heren.