6021JZ
BUDEL
tel. 0495-491844

SVBUDEL -SVSH 2-0.
Een zwaar gehavend Budel heeft verdiend gewonnen van nummer 2 SVSH. Zonder 4 vaste basisspelers won Budel toch dik verdiend. De eerste helft was Budel de betere ploeg. Met een beetje geluk had Budel met rust al dik voorgestaan, maar opgelegde kansen werden “om zeep geholpen “. Na rust een ongewijzigd Budel. In de 65e minuut komt Budel toch op voorsprong, Stan van Leeuwen schiet met links hard binnen na een voorzet van Thijs van Geldorp. Bij Budel komt spits  Daan Kooken in de ploeg voor linksback Sem Stevens, waardoor de trainer enkele omzettingen doorvoert. In de 70e minuut een grote kans voor Budel, maar het schot van Jasper Beerten beland in het zijnet. In de 72e minuut komt Budel goed weg, een afstandsschot beland op de paal.  Budel blijft dreigend, maar het vizier van Sepp en Stan staan niet zuiver. Budel brengt 3 verse krachten, en ook SVSH wisselt 2 keer. In de 86e minuut krijgt Budel een onterechte penalty tegen. Wouter Spee speelt in de 16 meter de bal , maar de scheidsrechter beslist anders. In het één tegen één duel laat keeper Dennis zijn klasse zien en tikt de bal uit het doel. Budel blijft hierna de aanval zoeken, een schot van de ingevallen Thomas Beerten gaat rakelings voorlangs. In de 88e minuut beslist JO19-1 speler FinnBogers de wedstrijd. Met een geweldige individuele actie ( zet 2 spelers in de 16 op het verkeerde been) scoort hij met een hard schot de 2-0.