Poelderstraat 4 A
6021JZ
BUDEL
tel. 0495-491844

Budel heeft afgelopen zondag de minste wedstrijd van het seizoen , thuis tegen ONDO, toch met 2-1 weten te winnen. Budel miste veel basis spelers, waardoor er een matige wedstrijd op de mat werd gelegd. Budel begon wel heel goed, en in de 3e minuut knikte aanvoerder Rik Bogers fraai binnen na een fantastische voorzet van Sepp Aendekerk.  Maar in de 11e minuut kreeg ONDO een(onnodige ) penalty, die werd verzilverd. In de 21e minuut had Budel op voorsprong moeten komen, maar spits Wilgard Vos tikte een meter voor open doel  over. In de 30e minuut kwam Budel goed weg, nadat een inzet van ONDO op de paal belandde. Ruststand 1-1.

Ook na rust bleef het niveau van Budel beneden peil, en was het een afwachtend potje voetbal. Budel bracht met DaanKooken  en Thomas Beerten twee verse krachten voorin. In de 81e minuut kwam Budel toch op een 2-1 voorsprong. Een vrije trap van Stan van Leeuwen werd door Daan naar Thomas gekopt, en Thomas knikte binnen. Even was het afwachten of het doelpunt ook daadwerkelijk doorging omdat de grensrechter van Ondo vlagde, maar de scheidsrechter die op één lijn stond was zeker van zijn zaak en keurde het doelpunt terecht toe. ONDO gooide in de laatste minuten alles op de aanval, maar de verdediging hield stand. Zondag kan bij winst de 1e periode titel binnen gehaald worden, en dat zou zeker reden zijn voor een klein feestje. En het is te hopen dat de geblesseerde spelers weer snel fit worden, zodat het niveau weer omhoog gaat.  Maar een gezegde zegt ook: slecht spelen, en toch winnen , dan wordt je ......? Proficiat mannen.