SV Budel JO19-1 klopt Venlosche Boys in de 4e divisie - Budel

SV Budel JO19-1 klopt Venlosche Boys in de 4e divisie

SV Budel JO19-1 klopt Venlosche Boys in de 4e divisie

Venlosche Boys JO19-1

1 - 2

sv Budel JO19-1

... (afstandschot)
13'
62'
Joeri Smeets (schot)
...
87'
90'
Finn Bogers (afstandschot)
Assist: Joeri Smeets

Competitie

Divisie 4 E

Datum

15 oktober 2022 14:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Alde Wielerbaan
Nachtegaalweg 4
5915BV
VENLO
tel. 077-3511534

Na een klein uurtje in de auto, via Duitsland kwamen we aan bij het sportpark van Venlosche Boys.
Coach Jeroen had besloten om het spelsysteem iets aan te passen en iets aanvallender te starten. Niek. Quinten en Stijn begonnen op de bank.
Het gras lag er goed bij en het was uitstekend voetbalweer.
De wedstrijd ging van start en ging gelijk op. Al snel bleek dat beide vleugelaanvallers van VB snelle jongens waren en dat leidde tot de eerste kans in de 5e minuut. Een goede redding van Ari met de voet was noodzakelijk.
Na 13 minuten mocht VB een vrije trap nemen, deze werd afgeslagen door onze verdediging. In één tijd werd deze vanaf 35 meter op de slof genomen en verdween onhoudbaar in de benedenhoek 1-0 VB.
We lieten ons hierdoor niet uit het veld slaan en gingen kansen en mogelijkheden creeeren. In de 18e minuut gaf Finn B een goede steekbal op Bram maar hij had net iets te veel tijd nodig waardoor de verdediging van VB nog kon corrigeren.
Na 20 minuten een mogelijkheid voor Luuk na een goede pass van Bram.
Vlak hierna een voorzet van Finn B aan de linkerkant. De voorzet was eigenlijk iets te hard en diep. Len kon de bal toch nog bij de 2e paal uit de lucht plukken met een uiterste inspanning maar er net niet genoeg richting aan geven. Het bleef 1-0.
In het verdere verloop van de eerste helft waren er geen kansen meer te noteren en we gingen rusten met een minimale achterstand.
Devin had wat last en werd vervangen door Niek. Quinten kwam in het veld op de positie van Len. 
We voelden dat er meer in zat en begonnen vol vertrouwen aan de 2e helft. Toch waren de eerste twee mogelijkheden voor VB d.m.v. hoge voorzetten. We waren achterin niet scherp genoeg en lieten de tegenstande tot tweemaal toe vrij inkoppen. Gelukkig wist VB hier niet van te profiteren. In de 49e minuut had de gelijkmaker kunnen vallen. Na een vrije trap van Finn B aan de linkerkant van het veld werd deze prachtig uit de lucht met een volley binnengeschoten door Finn A. De redding van de keeper van VB was echter ook zeer fraai.
In de 53e minuut was er een goede aanval over rechts via Bram, schot Joeri over doel.
In de 62e minuut was het raak. Na een vloeiende aanval over rechts was het Finn A die Jasper inspeelde. Jasper bediende op zijn beurt Quinten en die gaf een uitstekende voorzet. Joeri was attent bij de 2e paal en schoot knap tegendraads binnen 1-1.
Op dat moment dik verdiend. VB was even de kluts kwijt en we hadden direct op voorsprong kunnen komen. Finn B zette Bram vrij voor de keeper maar zijn inzet werd gekeerd door de uitstekende doelman van VB. In de 67e minuut rook Luuk, die de gehele linkerkant bestreek en niet werd aangepakt, zijn kans. Zijn vlammend schot dwong de keeper van VB wederom tot een knappe redding.
In de 72e minuut was het Jasper die dichtbij de voorsprong was. Zijn kopbal bij de 2e paal verdween echter net boven de lat.
In de 75e minuut moest Ari nog attent zijn op een vrije trap van VB, hij kon de bal onder de lat uittikken. De daarop volgende corner leverde echter niks op voor VB. In de 87e minuut was er nog een donkergele kaart voor de nummer 9 van VB na een smerige overtreding op Finn B.
Finn B werd opgelapt en dit weerhield hem er niet van om de wedstrijd in de laatste minuut te beslissen in het voordeel van Budel. Na een slim tikje van Joeri was het Finn die diagonaal binnenschoot van buiten de 16 en de uitstekende doelman van VB volledig kansloos liet 1-2! Wat een ontlading. Superknappe teamprestatie mannen! Laat de halve liters in Zurrik maar komen :)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!