JO19-1 speelt gelijk tegen Laar JO19-1 - Budel

JO19-1 speelt gelijk tegen Laar JO19-1

JO19-1 speelt gelijk tegen Laar JO19-1

sv Budel JO19-1

1 - 1

s.v. Laar JO19-1

Competitie

Divisie 4 E

Datum

19 november 2022 14:30

Scheidsrechter

J Salomon

Accommodatie

Sportpark Budel
Poelderstraat 4 A
6021JZ
BUDEL
tel. 0495-491844

Op een flink bezand hoofdveld waren onze vrienden van Laar onze tegenstander.
Laar staat eveneens niet hoog op de ranglijst met 4 uit 6 tegen 6 uit 6 voor Budel. Het was dus zaak om vandaag niet te verliezen zodat ze ons niet voorbij zouden steken op de ranglijst. Finn A was nog niet inzetbaar, daarentegen wordt Sven steeds fitter na een langslepende blessure.
Het eerste kwartier ging gelijk op met een iets sterker Laar dat ook meer in balbezit was. De beste mogelijkheden waren dan ook voor Laar. In de 2e minuut werd er te slap verdedigd, gelukkig kon Ari nog redding brengen. In de 9e minuut een mogelijkheid voor Len na een corner van Finn. In de 11e minuut kwamen we goed weg na een corner van Laar werd de bal laag op de paal gekopt. We werden steeds verder teruggedrongen en in de 24e minuut kwam Laar op een verdiende 1-0 voorsprong na opnieuw te slap ingrijpen. De laatste mogelijkheid voor rust was voor Tim na een vrije trap van Finn.
In de rust benadrukte coach Derks dat we nog steeds in de wedstrijd zaten en geloof moesten houden in een goede afloop. Quinten kwam op de positiie van Bram voorin en Niek kwam in het veld voor Tom. In de 55e minuut kwam Sven in het veld op de positie van Stijn.
Tweede helft min of meer hetzelfde spelbeeld alhoewel wij nu de beste mogelijkheden kregen omdat Laar de 0-1 voorsprong koesterde.
In de 58e minuut kon niemand tegen de lage voorzet van Finn aanlopen en in de 64e minuut schrok Jasper van de plotselinge schietkans na een goede voorzet van Niek. In de 70e minuut was het raak. Na een mooie diepe bal van Niek aarzelde Sven geen moment en schoot de bal beheerst in de hoek. Lekker Sven na zo'n moeilijke periode van weinig spelen. In het slot van de wedstrijd viel er nog een speler van Laar uit waardoor ze met 10 kwamen te staan. Laar drong nog wel aan met 10 maar kwamen niet echt meer tot grote kansen. Tim was nog het dichtst bij een doelpunt. Na een vrije trap van Finn kwam hij een teenlengte te kort om de bal binnen te glijden.
Goed gedaan boys!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!