Budel JO19-1 speelt gelijk in en tegen EVV Echt - Budel

Budel JO19-1 speelt gelijk in en tegen EVV Echt

Budel JO19-1 speelt gelijk in en tegen EVV Echt

EVV Echt JO19-1

0 - 0

sv Budel JO19-1

Competitie

Zwaluwen Jeugd Beker O19 poulefase Groep 1 12

Datum

17 september 2022 15:00

Scheidsrechter

N.H.B.J. Veltrop

Accommodatie

Sportpark In de Bandert
Sportpad 3
6101LJ
ECHT
tel. 0475-486065

De laatste bekerwedstrijd speelde we uit tegen EVV Echt.
Echt had een hoge score behaald tegen Laar dus Jeroen had de jongens goed geprepareed het veld ingestuurd.
In de inmiddels ietwat vertrouwde 4-5-1 formatie was Joeri de diepe spits.
We begonnen ook goed aan de wedstrijd, de verdediging onder leiding van captain Finn A stond goed en we gaven de spelers van Echt geen ruimte. De eerste kans van onze zijde was in de 8e minuut. Op aangeven van Joeri kon Finn B vrij aanleggen van net buiten de 16. Zijn lage schuiver ging langs de verkeerde kant van de paal. In de 12e minuut moest Finn A aan de noodrem trekken op het middenveld. De scheidsrechter aarzelde geen moment en trok direct geel. Niet veel later kreeg ook de spits van Echt een gele kaart, het was duidelijk de scheids dulde geen weerwoord en was niet zuinig met de kaarten.
In de 18e minuut ontstond het eerste gevaar van Echt. Na een corner bleef de bal lang hangen in de 16 en meerdere doelpogingen van Echt waren het gevolg. Gelukkig liep het goed af.
In de 25e minuut was er een klein kansje voor Tim op aangeven van Quinten. Na 33e minuten kon hun spits vertrekken met zijn 2e gele kaart en kwamen we tegen 10 man te voetballen. Dit zorgde er voor dat we meer ruimte kregen op het middenveld. Ook aan de linkerkant was veelvuldig ruimte en kon de sterk spelende Luuk regelmatig opstomen.
In de 39e minuut had Joeri een mooi schot maar dit werd uitstekend gepakt door de keeper. Vlak voor rust was er wederom geel voor een speler van Echt na een grove overtreding op Len op randje 16 aan de zijkant. Finn B krulde de bal goed onder de lat maar de keeper van Echt tikte de bal bekwaam tot corner.
In de rust kwam Niek op de positie van Devin, Bram op de positie van Quinten en Stijn op de positie van Tim.
In de 48e minuut kwamen we goed weg, na een hoge voorzet kopte een speler van dichtbij hoog over doel.
In de 53e minuut was er een goede aanval van Budel over links via Joeri, Finn B en Jasper. Dit leverde een corner op die helaas niet kon worden binnengetikt door Joeri bij de 1e paal.
Vlak hierna was er een uitstekende redding van Ari die een diagonaal schot van een doorgebroken speler onschadelijk maakte.
In de 73e minuut kwam Mika in het veld voor Tom op de rechtsback positie.
Luuk had nog een knappe voorzet maar deze kon niet worden binnengewerkt. Het was echter Echt die de beste kansen kreeg maar Ari hield zijn doel schoon na nog 2 schitterende reddingen.
Het laatste woord was aan Joeri in de 88e minuut, zijn schot ging helaas over. Eindstand 0-0.
Misschien had er iets meer ingezeten maar uiteindelijk had Echt de beste kansen op het eind van de wedstrijd.
Toch een knappe prestatie mannen!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!