JO19-1 wint overtuigend van RW Veldhoven 8-1

6021JZ
BUDEL
tel. 0495-491844

Na een weekje rust wat niet slecht uitkwam gezien de verschillende blessures stond vandaag de wedstrijd tegen Rood Wit uit Veldhoven op het programma.
De staf was gelukkig weer compleet en Bart verzorgde de wedstrijdbespreking. Net als de prestaties op het veld is dit ook een prestatie van formaat. Knap gedaan Bart!
Nadat we op de fotoo waren geweest onder het nieuwe scorebord kon de wedsrtijd van start gaan. We begonnen goed aan de wedsrtijd en in de 9e minuut kwamen we op een 1-0 voorsprong. Na een lange bal van Sepp was het Sem die Yoeri een niet te missen kans bood. We hadden de wedstrijd onder controle maar we gaven achterin toch te veel weg. Na een waarschuwing middels een kopbal op de lat was het niet veel later Luuk die uitstekend redding bood na een 1 op 1 situatie. Ook een vlammend schot in de bovenhoek werd door Luuk tot corner verwerkt. in de 22e minuut werd het 2-0 door een snelle actie van Sieme aan de rechterkant van het veld. Hij liet de zwakke keeper van Rood Wit kansloos. In de 39e minuut een van de mooiste aanvallen van de wedstrijd. Via Yoeri en Finn Bogers kwam de bal bij Sem die diagonaal binnenkogelde. Lekker Sem! Russtand 3-0. Na rust gingen we vrolijk verder. In de 51e minuut werd het 4-0. Via Nick kwam de bal bij Amir die aflegde en Sem in staat stelde zijn 2e doelpunt te scoren. In de 55e minuut maakte ook Sieme zijn 2e doelpunt op aangeven van Yoeri 5-0. En in de 71e minuut kon Sieme zijn hattrick voltooien op aangeven van Jesse 6-0. De sterk spelende Nick maakte er vervolgens 7-0 van op aangeven van Finn Bogers. In de 88e minuut deed Rood Wit nog iets terug, een van richting veranderd schot zeilde in de benedenhoek 7-1. Het slotakkoord was echter voor Jesse na een assist van Sieme. Mooie overwinning mannen!