sv Budel verrast kampioenskandidaat Bladella

5531NH
BLADEL
tel. 0497-381924

sv Budel heeft in het inhaalduel bij Bladella de eerste overwinning van het seizoen behaald. Bladella hoopte in de wedstrijd tegen sv Budel weer mede-koploper te worden, maar kwam bedrogen uit. Met passie en strijd wist sv Budel de Bladelse voorhoede af te houden en door een treffer van Stan van Leeuwen kwam sv Budel in de 53e minuut zelfs op voorsprong. De resterende periode was er wel druk vanuit Bladella, maar mede dankzij een goed collectief en een uitmuntend keepende Dennis van Gils werd de 0-1 voorsprong over de streep getrokken.

De wedstrijd werd eerder geannuleerd omdat het Bladelse hoofdveld bij een kleine regenbui onbespeelbaar wordt. Nu was het gelukkig goed weer, maar mochten er geen supporters aanwezig zijn bij de wedstrijd. sv Budel liet zien dat het niet uit het veld geslagen is door de lage positie op de ranglijst en de vele blessures die ervoor zorgen dat de ploeg elke week weer op meerdere plekken wijzigt. Door de overwinning bij Bladella heeft sv Budel weer aansluiting gevonden bij de andere teams in de onderste regionen en kan de sprong naar de veilige middenmoot gemaakt worden. Om te beginnen moet er dan gewonnen worden van Hapert. De wedstrijd is zondag op het eigen sportpark in Budel, maar supporters zijn vanwege de geldende corona-maatregelen niet welkom. De wedstrijd is om 14.30 uur en supporters worden via de digitale weg op de hoogte gehouden van de tussenstand en eindstand.