sv Budel verliest openingsduel tegen PSV

6021JZ
BUDEL
tel. 0495-491844

sv Budel heeft de eerste competitiewedstrijd van het seizoen verloren van PSV. De amateurtak van de Eindhovense voetbalclub won met 0-1 door een treffer vlak na rust. sv Budel begon goed aan de wedstrijd, maar wist geen grote kansen te creëren. Vlak na rust kwam PSV op voorsprong door een treffer van Mike Hovestadt. sv Budel probeerde in het restant van de wedstrijd wat meer af te dwingen dan voor rust en had uiteindelijk ook een punt verdiend deze middag. Helaas krijg je niet altijd wat je verdiend, want ondanks de goede kansen aan het eind van de wedstrijd werd er niet meer gescoord. Volgende week speelt sv Budel de lastige uitwedstrijd bij Bladella. De aftrap is om 14.30 uur op het sportpark in Bladel.

Opstelling sv Budel:
Dennis van Gils, Wouter Spee, Stef van der Kruijs (84' Jeroen Bogers), Jelle Martens, Stan van Leeuwen, Rens Vrijsen, Rik Bogers, Jasper Beerten, Sem Stevens (54' Dennis Verstraeten), Steef Vasen en Luc Beerten (70' Jochem Spee). Op de bank en niet ingevallen: Luuk Smolenaars en Thomas Beerten.

Alle foto's met dank aan Jos Meusen.